Cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa de Est, la București: care sunt principalele subiecte?

isi2
Foto:Reducere la iceefest de la Granat

Bucureștiul devine, din nou, capitala Internetului din Europa Centrală și de Est. La ICEEfest, eveniment care va avea loc săptămâna viitoare în 12 și 13 iunie, joi și vineri, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, sunt așteptați peste 2.000 de participanți.

Pentru participanții din Moldova, agenția digitală Granat oferă posibilitatea procurării unui număr limitat de bilete cu o reducere de 70%. Pentru asta este necesar să transmiteți un mail la info@granat.md în care descrieți de ce doriți să participați la eveniment.

Pe lângă marile branduri și companii care atrag publicul interesat de lumea Internetului, precum Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Shazam, Skype sau Windows Mobile, temele abordate la festival acoperă mai multe domenii de interes din online și marketing digital.

Iată care sunt cele mai importante dintre acestea, grupate pe zone de interes:

#1. Creație și viral video

Cei care lucrează în agenții de creație, PR dar și de media sau pur și simplu sunt pasionați de nebunia comunicării digitale nu vor rata ideile unor oameni și agenții care obțin premii internaționale.

ZOO – agenția de creație din cadrul Google: Sid LeeEffective Brands, DigitasLBi, Achtung!, Branderati, The Comms Lab sau Åkestam Holst sunt nume prezente la festivalurile majore din lume.

Acum și la ICEEfestCâteva exemple de campanii spectaculoase realizate de cei care vin la ICEEfest, puteti vedea aici [via Iqads].

În plus, cele mai mari hituri virale ale anului vor face subiectul show-ului din finalul festivalului, “Viral Movie Night”, unde Andi Moisescu și invitații săi, comedianții Mihai Bendeac, Mihai Bobonete și Raul Gheba vor analiza serios, umorul tip YouTube.

#2. Content

Cei care lucrează în publishing și în producție de content online sunt invitați să vă dea noi playeri precum UpComing ori Daily Secret, care încearcă noi modele de business. Dar nici veterani precum BBCForbes sau Der Spiegel nu sunt de ignorat, desigur.

O mențiune specială pentru sesiunea unde Katharina Borchert, CEO Der Spiegel Digital (nominalizata la titlul de „Young Global Leader” de the World Economic Forum) va avea o prezentare urmată de o dezbatere “de neratat” (la care va participa și noul CEO ProTVAleksandras Cesnavicius, în prima sa apariție publică de la preluarea jobului din România).

Ediția de anul trecut de la iceefest
Ediția de anul trecut de la iceefest PC: Arhivă personală

#3. Performanță și comerț

Oamenii implicați în e-commerce și agenții de performance marketing vor fi acolo la prezentările lui Lee Odden – autor al celebrei cărți „Optimize!” – precum și la Performance Marketing Masterclass (alături de GoogleFacebook, Top Rank și clienți importanți din piață).

Tot zona marketing digital bazat pe performanță va fi prezentă și în workshopul celor de la Facebook sau în momentul lui Oren Hefetz de la Google. O mențiune și pentru prezentarea Dynamo – o companie care combină PR-ul cu SEO writing și generarea de vânzări.

#4. Programmating Trading

Cei care lucrează în agenții de media, publishing, regii de publicitate sau sunt clienți vor fi preocupați de subiectul anului, așa cum este el semnalat și de cunoscutul raport Media Fact Book 2014.

Automatizarea procesului de vânzare și cumpărare a spațiilor de publicitate online va fi un subiect cheie pe agenda ICEEfest. Playeri majori precum Xaxis, DataXu, AppNexus, Nugg.ad, LiveRail, MindShare, Cadreon și alte companii globale vor aborda tema schimbării radicale a modului în care se vinde și cumpără publicitatea online azi.

Pe lângă acestea nu vor lipsi însă nici momentele relaxate de stand-up comedy, gale de premiere, sesiuni dedicate start-up-urilor și multe altele.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediție și se va desfășura la Gr and Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, în 12 și 13 iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *