Dream Festival: Ești invitat la prima petrecere de vară din acest an

fffffffffffffffff
Foto:PC: kissfm.md

Au rămas zile numărate până la cel mai tare festival pe început de vară – Dream Festival. Faydee, Maxim, Carla’s Dreams, sunt doar câteva nume care vor încinge atmosfera.

Pentru că toți sunt nerăbdători să înceapă petrecerea, organizatorii au decis să animeze un pic lumea prinsă în grijile cotidiene și au venit cu ideea frumoasă de a organiza o caravană, ca să afle cât mai multe persoane de distracția ce va avea loc pe 31 mai – 1 iunie la Teatrul Verde din capitală. Au urcat în mașini și au pornit să străbată orașul în căutare de party people.

Au întâlnit în drum multă energie pozitivă și curiozitate despre festival, iar cei mai îndrăzneți au fost premiați cu invitații duble la eveniment. Cei care s-au arătat la fel de nerăbdători, au claxonat în semn de susținere și au oprit pentru a face poze.

Cel mai mult s-au distrat fetele. Rada, care conducea caravana Dream Fest, ne-a mărturisit că „a fost amuzant să-ți menții echilibrul în decapotabilă în condițiile în care în mâna dreaptă trebuie să ții drapelul, iar mâna stângă să o ții sus în timp ce dansezi. Am modificat traseul din cauza “tornadei” de puf care s-a stârnit odată cu ploița de ieri, dar promitem să venim și în sectorul Buiucani.”

Așa că dacă nu te-ai făcut cu o invitație la distracție, mai ocazia să prinzi caravana Dream Fest sau să fii cu urechea pe Kiss FM!

 

PC: Kissfm.md
PC: kissfm.md

Așadar pe 31 mai – 1 iunie toți sunt invitați la Dream Festival, Teatrul Verde. Se anunţă două zile incendiare alături de artiști atât autohtoni cât și internaționali. Îi vom savura pe Carla’s Dreams, trupa Maxim din România, autorii renumitului hit “Sărutări criminale”, interpretul australian Faydee, iar surpriza serii va fi un show inedit de lampioane.

 

PC: Kissfm.md
PC: kissfm.md
PC: Kissfm.md
PC: kissfm.md
PC: Kissfm.md
PC: kissfm.md
PC: Kissfm.md
PC: kissfm.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *