OSCE a pierdut contactul cu una dintre echipele sale de observatori aflată la Donețk

kievul-a-pierdut-contactul-cu-delegatia-osce-din-regiunea-donetsk-257039
Foto:Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) a anunțat marți că a pierdut contactul cu una dintre echipele sale de observatori, PC: antena3.ro

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) a anunțat marți că a pierdut contactul cu una dintre echipele sale de observatori aflate la Donețk, în estul Ucrainei.

„Misiunea de observare specială a OSCE a pierdut luni seară în jurul orelor 18:00 contactul cu una dintre echipele sale din Donețk care se afla într-o misiune de patrulare de rutină”, a precizat organizația într-un comunicat, transmite AGERPRES.

Echipa era formată din patru membri internaționali, a adăugat OSCE, fără a preciza cetățenia acestora.

Luni, într-un raport preliminar, OSCE aprecia că alegerile prezidențiale din Ucraina au respectat în mare măsură acordurile internaționale și libertățile fundamentale, în ciuda activităților ostile ale grupurilor din est, amintește Reuters.

Reamintim că Alexei Dmitrașovskii, secretarul de presă al Operațiunii Antiteroriste, a declarat că conflictele armate în Donețk continuă, și în urma operațiunilor militare au fost uciși circa 200 de teroriști pro-ruși.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *