(video) O tânără și-a deschis un magazin improvizat de haine într-un apartament din Chișinău

politia
Foto:PC: Captură video

Încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de galanterie în asortiment pentru dame, expuse la vânzare în lipsa actelor obligatorii, au fost depistate de către ofițerii de investigare a fraudelor economice la un magazin improvizat într-un apartament din Capitală.

Proprietara magazinului o tânără în vârstă de 26 ani, este suspectată de introducerea frauduloasă pe teritoriul Republicii Moldova a diferitelor piese vestimentare pentru dame, cu ulterioară comercializare ilicită de la domiciliu său prin intermediul anunțurilor publicate pe rețelele de socializare.

Pentru a acumula probe concludente, în vederea surprinderii în flagrant a tinerei, ofițerii au inițiat acțiuni speciale de investigații în cadrul cărora s-a depistat în locuința ei un magazin improvizat de haine. Tânăra nu dispunea de acte ce ar demonstra originea sau proveniența bunurilor, iar tranzacțiile de comercializare erau înfăptuite fără aplicarea aparatului de casă și control. Ea se specializaseră de mai mult timp în comercializarea ilegală a articolelor de vestimentație în asortiment.

Astfel, au fost descinse percheziții autorizate în locuința dată, de unde au fost ridicate și sigilate toate hainele în asortiment pentru dame. În cadrul audierilor s-a constatat că marfa era adusă ilegal în țară din Europa, prin intermediul microbuzelor de transportarea coletelor. În urma realizării mărfurilor, tânăra urma să încaseze bani în sumă de aproximativ 100.000 lei. Deocamdată, ea riscă amendă în mărime de 3.000 lei cu confiscarea mărfii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *