Dacă ai între 14 și 17 ani aplică la școala de vară „Fii Schimbarea 2014”

wave
Foto:O parte a echipei Wave Week Moldova 2013 PC: Wave Week Moldova

Fii Schimbarea 2014 este varianta română a programului Wave Week Moldova, organizat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă și STW SUA. Și este destinat tinerilor între 14 și 17 ani. Termen-limită de aplicare este 10 iunie 2014.

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) te invită să participi în cadrul programului Fii Schimbarea 2014 alături de alți 40 tineri din Moldova, voluntari ai Corpului Păcii și echipa de formatori și mentori motivaționali ai ADC.

Fii Schimbarea reprezintă un program de liderism și voluntariat care include şcoala de vară pentru tineri din întreaga țară, proiecte de voluntariat realizate de participanţi, spațiu de dezvoltare personală și schimb de experiență dintre absolvenţii programului.

De ce beneficiezi participând la program?

 

  • Dezvolți capacităţi de lider și lucru în echipă;
  • Dobândești abilităţi de comunicare eficientă, planificare și implementare proiectelor de voluntariat, evaluarea obiectivă, soluționarea pașnică a conflictelor și promovarea diversității;
  • Acumulezi experienţă şi cunoştinţe pentru a realiza propriile proiecte de voluntariat, contribuind la bunăstarea comunității tale.

 

Când? 

Școala de vară va avea loc în perioada 7-12 iulie 2014. Iar perioada de voluntariat în iulie – octombrie 2014.

Unde? 

Tabăra Brăduleț, Vadul lui Vodă.

Taxa de participare este de 200 lei.

Tinerii motivați să participe sunt invitați să completeze formularul de aplicare pe care îl pot găsi aici: Formular de aplicare, până la 10  iunie 2014.

Pentru mai multe informații contactați direct coordonatorul programului, Alina Gîlca la waveweek.moldova@usalumni.md, 069067308

Impresii despre proiect și de la edițiile trecute vedeți pe pagina de Facebook: Wave Week Moldova

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *