Un grup de tineri din Bălți sunt suspectați de furt și viol

maini-cu-catuse
Foto:PC: ziaruloval.ro

Patru tineri cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, domiciliați în municipiul Bălți, sunt suspectați de viol și furt din locuințe, fiind anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către angajații IP Bălți, s-a stabilit că bănuiții pătrundeau în locuințe prin geamuri.

Astfel, de la începutul anului curent, suspecții ar fi comis pe teritoriul municipiului Bălți un viol și 15 furturi, paguba materială constituind aproximativ 150 mii de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, forțele de ordine au depistat lucruri sustrase din locuințe: un pistol pneumatic, 13 telefoane mobile, 2 aparate de fotografiat, 12 sticle de băuturi alcoolice, 2 DVD-uri, 3 aparate de tuns, 5 boxe, laptop-uri, camere video, iar la percheziția corporală unuia din suspecți au fost depistate substanțe narcotice.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 186 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de furt sunt pasibile de pedeapsă cu închisoare de până la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *