(video) Două tinere au furat într-o săptămână șase biciclete

b
Foto:PC: mygarage.ro

Două domnișoare cu vârstele de 17 şi respectiv 19 ani, originare din raioanele Cimişlia şi Ceadâr-Lunga, au fost identificate şi reţinute de către forțele de ordine, fiind bănuite de comiterea a cel puţin şase furturi de biciclete.

În cadrul investigațiilor s-a constatat că suspectele în complicitate cu un tânăr de 18 ani, furau biciclete pe timp de noapte, lăsate fără supraveghere, în blocurile locative a sectorului Botanica. Conform estimărilor evaluate preliminar, suspectele ar fi adus prejudicii materiale proprietarilor de peste 15.000 lei. În cadrul acțiunilor de urmărire penală polițiștii au depistat și ridicat de la domicilii trei biciclete, iar celelalte urmează a fi depistate la cumpărători.

Fiind audiate, ele şi-au recunoscut vinovăția prin faptul că doreau să primească profit în urma vânzărilor. În context sunt examinate versiunile, privind săvârșirea altor furturi precum şi participarea acestora în alte infracțiuni comise. Oamenii care au avut de pătimit sunt rugați să se adreseze la poliție pentru a stabili cu certitudine complicitatea bănuiților şi în alte cazuri similare.

Pe marginea acestor cazuri au fost pornite mai multe cauze penale pentru furt. Persoanele riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *