Subiectele care au fost discutate astăzi de Coaliția de Guvernare

trio1 (1)
Foto:Marian Lupu, Vlad Filat și Ion Hadîrcă, PC: tribuna.md

Astăzi, 8 mai, a fost convocat Consiliul Coaliției de Guvernare. Discuțiile au fost duse în cadrul unei ședințe cu ușile închise. Liderii au făcut publice subiectele discutate la finele ședinței, în cadrul unui scurt briefing de presă.

În cadrul ședinței au fost discutate așa subiecte ca: data alegerilor Parlamentare, evenimentele festive de 9 mai, conceptul de reformare a Procuraturii Generale, Codul Educației și vizita vicepremierului rus, Dmitri Rogozin.

Referindu-se la vizita lui Dmitri Rogozin, Marian Lupu a spus că „Dispunem de puţine informaţii asupra programului lui Rogozin, dar diplomaţia Moldovei se va documenta. Asemenea vizite sunt binevenite, dar trebuie să fie coordonate cu ţara gazdă”, transmite Publika.

„Această vizită nu este una la timp. Expunerile lui din trecut au avut o lipsă de respect, un comportament chiar obraznic în anumite situaţii. Nu este important să ne concentrăm pe declaraţiile dânsului. Ei nu doresc binele ţării noastre”, a spus preşedintele PLDM, Vlad Filat.

„Acest gest al lui nu este demn de un funcţionar de asemenea rang. Faptul că vine fără a coordona cu autorităţile statului Moldova sunt acţiuni pe care unele forţe pot să le utilizeze în alte scopuri”, susţine preşedintele PLR, Ion Hadârcă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *