Top știri din 5 mai

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez din 5 mai 2014. PC: colaj #diez

Despre altercațiile din Odesa, simularea Campionatului Mondial, cea mai lungă panglică negru-portocalie și cum să câștigi o bicicletă în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 5 mai 2014.

#1. Experiment social: A umblat goală pe străzi fără a fi observată

Un experiment social, în care o tânără se plimbă pe străzile Franței într-o pereche de blugi pictați, demonstrează cât de neatenți suntem la ce se întâmplă în jurul nostru.

#2. Ce s-a întâmplat cu adevărat în Odesa vineri seara

În ultimele zile Odesa a fost mediatizată intens. Din păcate, ocazia de a sparge topurile știrilor nu a fost una fericită: peste 40 de morți și câteva sute de răniți.

#3. “Fete pe biciclete” îți fac cadou o bicicletă “Made in Moldova”

Nu, nu e 8 martie și nici Crăciunul nu este și nu vă mai uitați în calendar, pentru că și Paștele a trecut, dar pentru fetele care sunt pasionate de ciclism va fi mare sărbătoare la începutul lunii mai, deoarece pot câștiga o bicicletă “Made in Moldova”.

#4. Ai blog? Susține echipa bloggerilor la simularea Campionatului Mondial

32 de echipe, 2 zile, goana Campionatului Mondial în curtea blocului tău, o minge – 12 jucători în teren.

#5. Liga Tineretului Rus a întins cea mai mare panglică Sf. Gheorghe în PMAN

Liga Tineretului Rus, în cooperare cu Mișcarea „Родина-Евразийский Союз”, au organizat astăzi la Chișinău „Marșul Victoriei”, pentru a comemora veteranii celui de al II-lea Război Mondial.

#6. A fost lansat teaserul oficial pentru filmul “Landscapes of Moldova” (Peisaje din Moldova)

Lexx Bodylev a lansat un teaser oficial pentru filmul pe care se pregătește să-l lanseze spre sfârșitul acestei toamne – “Landscapes of Moldova” (Peisaje din Moldova).

#7. Curăţenie profesionistă cu bani puţini de la ServiceMagic

Curățenia în casă este o adevărată corvoadă pentru majoritatea din noi. Fie că-ți place sau nu, săptămânal trebuie să te ocupi de ordinea în spațiul în care locuiești și asta în primul rând pentru sănătatea ta.

#8. Nicole Kidman apare dezbrăcată și prea editată într-un pictorial

Nicole Kidman a ales să fie imaginea celei mai noi colecţii de genţi şi pantofi de la Jimmy Choo. Actriţa a pozat topless şi s-a lăsat atât de photoshopată, încât nu o mai recunoşti aproape deloc.

#9. Dacă vrei să studiezi în SUA aplică acum pentru o bursă de master

Universitatea Notre Dame din SUA oferă burse de studii pentru studenții interesați de politici publice, management organizațional sau analiza conflictelor.

#10. Pe 4 mai a avut loc Ceremonia de Deschidere Eurovision 2014

Cele 37 delegații ale țărilor participante la Eurovision au fost invitate ieri la ceremonia de deschidere a concursului. Evenimentul, care s-a ținut la Copenhagen City Hall a reunit pe covorul roșu cele mai frumoase ținute.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *