(foto, video) Cristina Scarlat își va rupe părul din cap pe scena de la Eurovision

TH00032_18
Foto:PC: Thomas Hanses (EBU)

Pe site-ul oficial Eurovision au apărut primele imagini cu prestația reprezentantei Republicii Moldova pe scena de la Copenhaga, Cristina Scarlat. Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2014 a avut astăzi cea de-a doua repetiție în care aceasta și-a etalat rochia cu care va evolua în prima semifinală.

Membrii delegației moldovenești au fost foarte relaxați astăzi când au ajuns la repetiții – chiar dacă aceștia au avut vești mai puțin plăcute: „Unul din dansatori s-a rănit la picior la prima repetiție și a fost nevoit să meargă la spital. Dar noi toți avem grijă de el și el va face tot posibilul să danseze la a doua repetiție”, a declarat interpreta înainte de urca pe scenă.

Cristina este foarte mulțumită de sunet. Dacă la prima repetiție, interpreta a urcat pe scenă în haine „casual”, la cea de-a doua repetiție aceasta s-a afișat în rochia cu care va evolua în semifinale. „Rochia este simbolul „femeii războinic”, care arată două părți ale ei – latura puternică și cea sensibilă. Ținuta a fost făcută de același designer care a proiectat și rochia pentru finala națională, Janna Berezovskaia.” Rochia în stil războinic este de culoare albastră având pe ea elemente aurii.

La minutul 2.22 al evoluției, cântăreața își smulge extensiile pe scenă.

Reprezentanta Moldovei va ieși pe scenă cu numărul 11 în prima semifinale a concursului din 6 mai. Marea finală va avea loc pe 10 mai.

Republica Moldova va participa la „Eurovision Song Contest” pentru a zecea oară. Anul trecut, Aliona Moon s-a clasat pe locul 11. Cea mai bună evoluție, Moldova a avut-o în anul 2005, când formația „Zdob şi Zdub” a ocupat locul 6.

 

TH00032_3
PC: Thomas Hanses (EBU)
TH00032_10
PC: Thomas Hanses (EBU)
TH00032_14
PC: Thomas Hanses (EBU)
TH00032_15
PC: Thomas Hanses (EBU)
TH00032_17
PC: Thomas Hanses (EBU)
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *