Participă la o întâlnire cu jurnalistul și expertul american în diplomație, Nicholas Kralev

Cover eveniment
Foto:PC: CTJ

În contextul Zilei Mondiale a Libertății Presei, Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova (CTJM) organizează o întâlnire inedită cu Nicholas Kralev – autor, expert în diplomație și afaceri internaționale și gazda show-ului TV săptămânal „O conversație cu Nicholas Kralev”.

De asemenea, contribuie la revistele The Atlantic, Foreign Policy Magazine și The Huffington Post, prin realizarea articolelor tematice, iar pe parcursul carierei sale, a activat în calitate de corespondent pentru publicațiile Financial Times și Washington Times.

Nicholas Kralev are experiența de a susține prelegeri publice, iar în ceea ce privește domeniul mass-media, a întreținut conversații cu diferite audiențe – studenți la jurnalism, jurnaliștilor și ofițeri de presă guvernamentală, ș.a.. Vasta sa experiență, pe care o împărtășește, reflectă creșterea sa profesională – de la reporterie, la vârsta de 19 ani, la un post TV din Bulgaria – la posibilitatea de a călători în întreaga lume, alături de patru secretari de stat ai SUA, pentru Financial Times și Washington Times.

La evenimentul organizat de CTJM, Nicholas Kralev vine pentru a le vorbi tinerilor despre principiile jurnalismului adevărat, despre practica jurnalismului responsabil și necesitatea unui fundament profesional solid, în contextul secolului XXI, atunci când se mizează pe senzațional, iar deseori – oricare deținători ai blogurilor pretind a fi jurnaliști. Totodată, acesta va reflecta și asupra rolului mass-media în procesul de guvernare a unei țări și a ofițerilor de presă, în facilitarea înțelegerii de către public a problemelor importante, de stat.
Promovând jurnalismul de calitate, CTJM invită la conversația cu Nicholas Kralev persoanele interesate atât de domeniul media, cât și de științe politice și relații internaționale.

Evenimentul “O conversație cu Nicholas Kralev” va avea loc marți, 6 mai, începând cu ora 11.00, în incinta Bibliotecii Publice ”B.P. Hașdeu”, bd. Ștefan cel Mare 148, Chișinău. Doritorii de a participa sunt rugați să expedieze o confirmare, completând formularul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *