Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj revine la Chișinău

cam_15092013_e16
Foto:PC: trescourt.com/

Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Foarte Scurt Metraj va avea loc în perioada 2-11 mai, în 23 de țări, inclusiv în Republica Moldova.

Cea de-a 16-a ediție va avea loc miercuri 7 mai, la Chișinău, la Cinematograful Gaudeamus. Cinefilii vor avea ocazia să descopere o selecție variată de filme de scurt metraj cu o durată ce nu depășește 3 minute fără titluri și generic. În timpul proiecției filmelor din selecțiile naționale și internaționale, publicul va avea ocazia să voteze pentru cele trei filme preferate.

Ca în fiecare an, filmele au fost repartizate în diferite categorii : Around the Très Courts, Selecția familială și Selecția Internațională.

Iată programul Festivalului de la Chișinău:

17:00 : Selecția Très Courts Familial 
 Descoperiți selecția Très Courts în familie cu un program adaptat copiilor

18:00 : Around the Très Courts 
 Programul Around the Très Courts regrupează filme care nu sunt intrate în competiție, înafară de cele aflate în concurs la selecția internațională, proiecții ale filmelor realizate în România. Este o ocazie excelentă pentru cineaştii amatori sau profesionişti locali să îşi demonstreze talentul.

19:00 : Selecția Internațională
 Selecția oficială de filme venite din întreaga lume și concurează pentru Premiul Juriului și Premiul Internațional al Publicului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *