Lorde devine imagine unui brand de make-up

Lorde-x-MAC
Foto:PC: meetsobsession.com

Se pot spune multe despre Lorde, dar de puține ori vom auzi faptul că este o femeie de-a dreptul frumoasă. Este o fată interesantă, foarte expresivă, cu trăsături blânde, cunoscută pentru piesele “Royals”, piesa care a urcat pe topurile muzicale extrem de rapid.

Asemănările cu diferite personaje de film nu au întârziat să apară – cel mai recent fiind asemuită lui Gollum din Lorde of The Rings, datorită mișcărilor din timpul prestației sale live, citat de urban.ro.

Lorde a încercat totul, de la buze negre, machiaj funest, cu degete vopsite într-un mod bizar. Ceea ce este minunat în ceea ce o privește pe Lorde este faptul că tânără și-a evidențiat defectele în social media, specificând faptul că tenul sau este departe de a fi perfect, comparând cu o fotografia ce îi înfățișa tenul fără de cusur.

Tocmai din acest motiv, profesioniștii în make-up, brandul MAC – unul dintre cele mai importante și apreciate din industria de frumusețe, a cooptat-o pe tânără de 17 ani să le fie imagine și să îi dedice o mini colecție de două produse MAC Cosmetics.

Inspirați de stilul dark al artistei, dar păstrând totuși în vedere tendințele, MAC Cosmetics va lansă pe 5 iunie cele două produse: rujul Pure Heroine – numele albumului artistei – și Eye Liner-ul Penultimate în nuanța Rapidblack.

După cum arată imaginea campaniei, look-ul obținut este total inspirat și în acord cu imaginea tineri artiste – rebel și regal, în același timp.

 

PC: sidewalkhustle.com
PC: sidewalkhustle.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *