Top 10 celebrități abuzate în copilărie

collagee
Foto:PC: colaj #diez

Au cunoscut succesul, unele dintre ele chiar de la vârste foarte fragede. Multe dintre aceste vedete au fost influențate în mod negativ de abuzurile la care au fost supuse în copilărie.

Aceste vedete au fost destul de curajoase pentru a mărturisi lumii întregi prin ce experiențe traumatizante au trecut, relatează 9am.ro.

#1. Drew Barrymore
Drew a avut o copilărie zbuciumată. Nu a avut niciodată cea mai bună relaţie cu tatăl său fiind adesea abuzată emoţional şi uneori chiar fizic de acesta. Actriţa a consumat prima dată alcool la vârsta de 9 ani, la 10 ani fuma marijuana iar la 12 ani trecuse deja la consumul de cocaină.

PC: apnatimepass.com
PC: apnatimepass.com

#2. Christina Aguilera
A suferit cât a fost mică de abuzuri psihice şi fizice din partea tatălui ei. De mai bine de 10 ani cântăreața a rupt definitiv legătură cu acesta.

PC: apnatimepass.com
PC: apnatimepass.com

#3. Marilyn Monroe
Şi-a petrecut copilăria într-un centru de plasament şi până să ajungă faimoasă a trecut printr-o serie de abuzuri fizice din partea bărbaţilor care au cunoscut-o. Marilyn a fost printre primele celebrităţi care a vorbit public despre traumele copilăriei.

PC: makeupbyjaday.blogspot.com
PC: makeupbyjaday.blogspot.com

#4.Chevy Chase
Actorul a vorbit în biografia sa despre viaţa alături de mama sa şi de tatăl său vitreg. Chevy Chase povesteşte scenele groaznice în care era închis pentru ore întregi în cămară iar apoi pălmuit înainte să fie lăsat să iasă de acolo.

PC: quixote.com
PC: quixote.com

#5. Marilyn Mason
Marilyn Mason a fost abuzat sexual în copilărie. Unul dintre albumele sale, “Smells Like Children” are ca tematică experiențele dramatice prin care a trecut.

PC: blahcultural.com
PC: blahcultural.com

#6. Tina Turner
Tina s-a simțit abandonată de mama sa, la 11 ani, când această și-a făcut un iubit violent și abuziv.

PC: unconfirmedbreakingnews.com
PC: unconfirmedbreakingnews.com

#7. Johannes Brahms
Johannes a fost abuzat sexual în copilărie.

Johannes Brahms PC: apnatimepass.com
Johannes Brahms PC: apnatimepass.com

#8. Carlos Santana
Carlos Santana a fost o victimă a abuzului sexual în copilărie. A făcut publice nenorocirile pe care le-a experimentat pentru a-i ajută și pe alții care au pățit la fel.

PC: theplace2.ru
PC: theplace2.ru

#9. Ludwig van Beethoven
A avut o copilărie tragică. Istoricii speculează faptul că pierderea auzului lui Beethoven s-ar trage de la bătăile crunte pe care le primea de la tatăl sau.

PC: blip.tv
PC: blip.tv

#10. Oprah Winfrey
Oprah Winfrey a fost abuzată sexual în copilărie. A reușit să vorbească mereu public despre problemele sale și astfel a ajutat și alte victime abuzate în copilărie să treacă mai ușor peste traumele suferite.

Oprah Winfrey  PC: theplace2.ru
Oprah Winfrey PC: theplace2.ru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *