Accident în Ucraina: Un moldovean mort şi 9 răniţi

5358aef79e6d9_image1
Foto:O persoană decedată și nouă spitalizate în urma unui accident pe traseul Kiev-Odessa

Un cetățean moldovean a murit, iar alții 9 au fost răniți, într-un nou accident produs în Ucraina.

Ieri seară, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a fost informat de către Ministerul Situațiilor Excepționale din Ucraina despre producerea unui accident rutier. Potrivit informațiilor operative, accidentul s-a întâmplat în jurul orei 17:00, în apropiere de localitatea Ivanovca din Ucraina, pe traseul Kiev-Odesa.

Accidentul s-a întâmplat între un microbuz și un camion de model „Kraz”. Microbuzul implicat în accident, de model „Opel Vivaro” transporta 10 persoane, toți cetățeni moldoveni. Se cunoaște că acestea erau din localitățile Ceadîr-Lunga, Comrat și Taraclia și că aveau vârste între 24 – 71 ani.

În consecință șoferul microbuzului a decedat, patru persoane sunt internate în secția reanimare în stare gravă, alte trei persoane internate sunt în stare stabilă. Oamenii se află în spitalul din localitatea Liubeşov. Două persoane externate de medici au fost preluate de rude.

Angajații Serviciului Protecţiei Civile şi Situațiilor Excepționale din UTA Găgăuzia în comun cu Inspectoratul de poliție teritorial vor întreprinde măsuri de stabilire a identității complete a oamenilor care au avut de suferit în accident şi vor informa rudele despre starea acestora.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *