26 de accidente rutiere s-au produs în țară în timpul sărbătorilor pascale

Foto:Imagine simbol

Pe perioada sărbătorilor pascale, în Republica Moldova s-au produs 26 de accidente rutiere în urma cărora au decedat 2 persoane și au fost traumatizate altele 35. Cele mai multe accidente s-au produs în mun. Chișinău și raioanele Strășeni, Anenii Noi, Orhei și Criuleni.

Ieri, în jurul orelor 06:40 – 07:00, pe traseul Chișinău – Nisporeni, la intrarea în satul Vorniceni,raionul Strășeni, conducătorul unui automobil de model BMW X6, nu s-a isprăvit cu conducerea şi a derapat de pe traseu inversându-se. Proprietarul mașinii, un bărbat de 32 de ani din Chișinău a decedat în spitalul raional din Strășeni. Alți 3 bărbați de 37, 33 și 31 de ani, toți originari din Sadova, Călărași s-au ales cu mai multe traume. În prezent se stabilesc circumstanțele producerii accidentului şi cine conducea mașina.

Tot ieri, în jurul orei 10:30, pe traseul L-178 Olişcani-Pecişte-Chiştelniţa-Codrul-Nou, o femeie de 31 de ani din Ignăţei, Rezina, conducând o mașină de model Ford Fusion, cu 3 minori la bord, pe drum de pietriș a pierdut controlul mijlocului de transport derapând de pe traseu inversându-se. În rezultatul accidentului șoferița şi pasagerii au fost internați în Spitalul raional Teleneşti cu diverse leziuni corporale.

Un accident cu deces s-a produs în ajun de Paște. Sâmbătă, aproximativ la ora 21:30, în satul Ermoclia, raionul Ștefan Vodă, un barbat de 26 de ani, din satul Popeasca, același raion, conducând o motocicletă, pe drum de țară a pierdut controlul asupra ghidajului în rezultatul căruia s-a tamponat într-un gard. În urma traumelor primite bărbatul a decedat la față locului.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă conducătorii auto să fie prudenți la drum, să-și cupleze centura de siguranță, să respecte limita de viteză și să se asigure că și pasagerii lor sunt în siguranță, să nu consume băuturi alcoolice și să evite altercațiile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *