Alătură-te și tu comunității Glow Tobe și participă la o tabără de vară

12
Foto:Glow Tobe 2010, în România PC: scoalapentruviata.ro

Tinerii cu vârste cuprinse între 15-18 ani pot participa la Glow Tobe – o tabără de vară dedicată dezvoltării abilităților de conducere, pentru băieți și fete.

Tabăra va cuprinde activități de grup care vor pune accent pe munca în echipă, respectul de sine, stabilirea obiectivelor, și dezvoltarea carierei. Potrivit Civic, tinerii își vor putea exprima deschis opiniile lor cu privire la ei însăși și planurile pe care le au. Pe lângă aceste activități, ei vor participa, de asemenea la jocuri de echipă, activități sportive, cântece și focuri de tabără.

În tabără va fi folosită limba engleză pentru unele activități și jocuri, restul programelor se vor desfășura în limba maternă. Prin urmare, este necesară cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu.

Pentru a aplica, tinerii interesați sunt rugați să completeze și să expedieze o cerere scurtă până la 15 mai 2014. Aplicațiile vor fi citite de un grup de voluntari din toată Republica Moldova și vor fi utilizate pentru a determina acceptarea în tabără.

Cererile pot fi trimise la glowtobe.moldova@gmail.com sau pe pagina de Facebook a proiectului Glow Tobe.

Costuri: 

Participantul trebuie să acopere transportul tur-retur către tabără și o taxă de 400 lei care va include mâncarea și alte cheltuieli necesare în timpul aflării în tabără.

Tabăra va avea loc între 6 și 12 iulie 2014, la Dumbrava, satul Volovița, raionul Soroca.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *