Top 10 cele mai frecvente vise și explicația lor

0

Dacă ai avut vreodată presimțirea că visul tău are o semnificație ascunsă, să știi că probabil ai avut dreptate. Sunt vise pe care toți la un moment din viața sa le-a avut sau le va avea. Din această categoria au fost alese 10 cele mai frecvente vise la oameni și cum experții în domeniu le explică.

#10. Să te afli într-o mașină incontrolabilă 

Visele de genu că te afli într-o mașină, care accelerează incontrolabil, ai fost într-un accident sau te îndrepți înspre o stâncă, au o explicație logică. Subconștiința ta îți șoptește că tu te simți fără puteri sau autoritate asupra unui “ceva” din viața ta și simți că te îndrepți spre un dezastru.

10

#9. Utilizarea tehnologiilor nefuncționale

Ai avut vreodată visul când utilizezi computerul sau telefonul mobil și nu se conectează la internet sau nu poți apela de pe el? Ele semnifică că tu pierzi firul realității, ai probleme stabilind relații solide cu oamenii din viața ta sau că ție greu să faci prieteni noi spre exemplu.

9

#8. Te rătăcești sau ești prins într-o capcană

Vise în care te-ai rătăcit într-un labirint sau ești într-o cutie și nu poți ieși, de obicei înseamnă că vei fi sau ești în fața unei decizii grele din viața ta, care tu nu vrei să o faci sau nu poți.

8

#7. Nu reușești la transport sau întârzii

Asta sunt visele în care încerci să prinzi un autobuz, taxi, mașină, troleibuz etc., dar nu îți reușește nicidecum să o faci. La fel și atunci când ajungi târziu la un eveniment, care deja a început. Explicația lor este că nu demult în viața ta ai ratat o oportunitate foarte importantă sau deosebită.

7

#6. A eșua un test

Visele acestea le au acei care nu au fost la școală sau serviciu de ceva timp. Dacă visezi că nu poți îndeplini un test, nu poți găsit cabinetul unde se desfășoară el sau în general te simți nepregătit pentru el, asta înseamnă că în curând în viața ta vei fi testat și tu posibil că nu ești pregătit pentru aceasta.

dv1644042

#5. Te simți bolnav sau că mori

Ești bolnav, rănit sau te simți pe patul de moarte, atunci ai fost rănit emoțional sau ție frică de a fi rănit. Dacă însă visezi pe altcineva în această poziție, înseamnă că ție frică să pierzi pe cineva.

Being ill

#4. Ești urmărit

Un vis des întâlnit în care de obicei ești urmărit de ceva foarte înspăimântător. Ca de exemplu un monstru sau un ucigaș. Sensul acestui vis este că cineva din viața ta te face să te simți la moment foarte inconfortabil sau în pericol. Se pare că ai putea depista cine e această persoană prin compararea unor caracteristici a monstrului cu cele a persoanei reale.

4

#3. Lipsa unui dinte sau a dinților

Vise cu lipsa dinților, cu dinți în stare rea sau dinți care îți cad au semnificația unei frici de a fi neplăcut oamenilor sau a fi găsit de cineva ca fiind hidos, ori în general de fi găsit ca fiind slab în puteri.

3

#2. Să fii dezbrăcat

Dacă te găsești într-un vis parțial dezbrăcat sau complet în fața unui grup de oameni, atunci să știi că acest grup reprezintă rușinea, vulnerabilitate și/sau jenă față de un eveniment, care recent s-a petrecut. Astfel de vise de obicei au persoanele celibatare, care au fost la o nuntă. Explicația este sentimentul de singurătate ce apare, atunci când vezi un cuplu fericit și care se iubește.

2

#1. Cazi sau te îneci

Cele mai întâlnite vise sunt acele în care tu sau cazi, sau te îneci, sau te absoarbe ceva de genu nisipului rapid. Toți am avut astfel de vise la un moment oarecare din viața noastră. Ele reprezintă o senzație de nesiguranță sau neajuns de susținere în viață. Foarte des își fac apariția astfel de vise la persoanele care trec prin evenimente copleșitoare în viața sa. Sperăm doar că fiecare reușește să se trezească înainte de a se zdrobi suprafața pământului.

The Falling Man

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *