Duetul formației „Veriga” și Laurei Bodorin a fost un adevărat succes

IMG_2419
Foto:„Veriga” a făcut primul duet alături de Laura Bodorin

Formația „Veriga” alături de Laura Bodorin și-au adunat puterile pentru a da un concert de zile mari într-un local din capitală, vinerea aceasta, 11 aprilie. Băieții nici nu s-au așteptat la o sală atât de plină, deoarece credeau că timpul ploios de afară le va juca festa. Totuși a venit multă lume care a cântat, dansat și s-a distrat alături de ei.

„Ne-am pregătit mult dar s-a meritat. Oamenii care au venit pe ploaia asta, pe timpul acesta posomorât – sunt cei mai faini oameni posibil, pentru că nu fiecare va veni la un concert pe așa timp. Le mulțumesc lor și chiar mă mândresc cu așa audiență”, a afirmat Roman Bălțeanu, basistul și managerul trupei.

Roman a motivat duetul cu Laura Bodorin prin faptul că: „Are o voce bună și o cunosc de foarte mult timp. Ne potrivim foarte bine în ceea ce privește stilul, vocea, gândirea și ne-am gândit de ce să nu facem un duet cu Laura.”

Tot el ne-a dezvăluit că în curând vor apărea piese noi care vor fi prezentate în cadrul unui concert. Băieții au deja suficiente piese pentru un album, însă din motive financiare lansarea acestuia se lasă așteptată atât de ei cât și de fanii acestora.

„Eu sunt mulțumită de ceea ce s-a primit, chiar mă bucur de faptul cum am lucrat cu băieții, ce s-a făcut, cum s-a investit. Sinceră să fiu, e complicat că lucrezi cu ei, fiecare personalitate în parte are caracterul său, cu punctul său de vedere și trebuie să lupți cu chestia asta. Dacă între ei mai luptă, atunci eu, care sunt din afara trupei, lupt și mai mult cu asta”, ne-a împărtășit primele impresii frumoasa și talentata Laura Borodin, care a muncit pentru acest concert o lună și jumătate, dar totuși crede că este puțin, deoarece precum a zis ea: „se poate și mai mult, întotdeauna este loc de și mai mult”. Tânara a spus că este deschisă și spre o altă colaborarea alături de „Veriga”.

Cei prezenți la eveniment au rămas și ei plăcut impresionați de cele văzute și auzite.

Cristina Sarateanu: „Concertul mi-a părut unul foarte fresh, verde și foarte bun. Am venit să-i văd și să-mi fac o concluzie. Atmosfera a fost foarte energică datorită lor.”

Andrei Rudoi : „Concertul de azi mi-a părut unul foarte original. Pentru mine personal a fost primul concert la care eu am sărit în sus și am uitat de totul – de serviciu, de probleme. Băieții sunt tineri și au potențial și cred că vor aduna stadioane întregi de fani.”

Corina Sarateanu: „Mi-a plăcut combinația stilurilor de muzică, nu a fost doar rock, ci mai multe stiluri combinate. „Veriga” e o descoperire nouă pentru mine, este pentru prima oară când îi ascult live și vreau să le urez succes, deoarece sunt foarte buni.”

Nouă nu ne rămâne decât să le ținem pumnii și să îi vedem pe acești tineri talentați la alte concerte.

IMG_2384 IMG_2391 IMG_2395 IMG_2398 IMG_2399 IMG_2400 IMG_2403 IMG_2405 IMG_2411 IMG_2414 IMG_2416
IMG_2420
IMG_2423 IMG_2427 IMG_2430 IMG_2432 IMG_2433 IMG_2435 IMG_2441 IMG_2443 IMG_2446 IMG_2452

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *