(video) Trupa de acrobați Workout din Moldova merge în Marea Finală “Românii au Talent”

publicul-a-decis-ei-sunt-primii-finalisti-de-la-romanii-au-talent_10
Foto:PC: Romaniiautalent.protv.ro

Acrobații moldoveni de la Workout a convins vineri, 11 aprilie, juriul de la “Românii au Talent” că merită un loc în Marea Finală a celei de-a patra ediții a emisiunii.

Cei șapte membri ai trupei Workout Chişinău au prezentat un dans sportiv, un adevărat amestec de coregrafie şi gimnastică. „Mi-a plăcut numărul vostru. Cel mai mult îmi place că ați reușit să aduceți un număr din spatele blocului pe o scenă serioasă”, a spus juratul Mihai Petre.

„Aveți toată aprecierea mea. Am văzut foarte mulți oameni talentați la viața mea, dar oameni pasionați mai puțin. Pentru pasiune jos pălăria”, a spus Andra.

„Ei sunt niște oameni puternici, niște oameni care au forță și talent”, a precizat Andi Moisescu.

După votul publicului, juriul a ales ultimii finaliști din semifinala de vineri. Mihai Petre și Andi Moisescu au ales sa trimită mai departe trupa Workout, care merg direct în marea finală “Românii au Talent”.

„Echipa se antrenează de un an și jumătate. Pregătirile pentru semifinală se desfășoară de trei ori pe săptămână, urmăm un regim alimentar sănătos. Repetițiile se petrec în condiții de stradă, pe propriul nostru echipament, fără ajutorul unui antrenor. Toate scenariile noastre sunt bazate pe ideile tuturor membrilor echipei”, spun membrii trupei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *