10 cei mai populari anti-eroi din cărțile cu benzi desenate

the_joker_and_loki_by_rancidrainbow-d513udg
Foto:Joker și Loki s-au regăsit și ei în top, PC: deviantart.net

#diez a selectat 10 cei mai renumiți dușmani ai cunoscuților supereroi din cărțile cu benzi desenate, conform Top 100 efectuat de IGN.

#10 KingPin

Kingpin, PC: wikia.nocookie.net
Kingpin, PC: wikia.nocookie.net

Wilson Fisk nu are puteri supranaturale, nu are nici influență globală, comparativ cu unii din această listă. Însă el are ceva ce îl face numărul 10 în listă, el este realistic și în majoritatea cazurilor poți înțelege ce la făcut să aleagă calea interlopă.

#9 Dark Phoenix

Dark Phoenix, PC: deviantart.net
Dark Phoenix, PC: deviantart.net

Dacă e să fim onești, mulți dintre acești antieroi nu au reușit să facă într-o viață, cât personalitatea lui Jean Grey, Dark Phoenix, care a reușit să omoare milioane de vieți într-o perioadă foarte scurtă de timp.

#8 Loki

Loki, PC: beon.ru
Loki, PC: beon.ru

Deși zeul înșelăciunii a existat cu mult înaintea apariție sale în cărțile cu benzi desenate, acesta, după apariția sa grație lui Stan Lee, a intrat în istoria industriei și este de fapt personajul malefic care a cauzat crearea echipei Avengers.

#7 Ra’s Al Ghul

Ra's Al Ghul, PC: comicvine.com
Ra’s Al Ghul, PC: comicvine.com

Ați aștepta de la un terorist care nu poate fi ucis multe lucruri, însă nicidecum perfecționarea lumii. Dar tocmai acesta e și scopul lui. În decursul mai multor vieți, el a distrus și creat civilizații pentru a aduce lumea la o utopie.

#6 Darkseid

Darkseid, PC: comicvine.com
Darkseid, PC: comicvine.com

Universul DC este plin de personaje puternice ce ar putea distruge lumea într-o clipă, însă niciunul nu este atât de temut ca Darkseid, Lordul de război a planetei Apokolips. Una din cele mai interesante calități ale sale este nedorința de a intra în confrontație deschisă. Deși are puteri supranaturale acesta alege să acționeze din umbră.

#5 Galactus

Galactus, PC: comicvine.com
Galactus, PC: comicvine.com

Galactus a apărut înaintea cosmosului știut, deja asta îl face un antierou de respect, el este responsabil de balanța eternă a Universului. Distrugând planete el aduce echilibru în el, cum morțile și nașterile aduc echilibru pe pământ.

#4 Lex Luthor

Lex Luthor, PC: nerdrepository.com
Lex Luthor, PC: nerdrepository.com

Ceea ce îl face pe Lex atât de interesant, este o simplă privire asupra lumii. El nu încearcă să domine lumea, el încearcă din perspectiva sa să o salveze de la dictatura unui extraterestru de pe Krypton.

#3 Doctor Doom

Doctor Doom, PC: comicbookresources.com
Doctor Doom, PC: comicbookresources.com

Victor Von Doom este un personaj bine știut, un al 5-lea element a Fantastic Four – un membru atât de important, încât seriile unde el nu apare sunt mai puțin interesante.

#2 Joker

Joker jucat de Heath Ledger, PC: batman.wikia.com
Joker jucat de Heath Ledger, PC: batman.wikia.com

Nu era nici o îndoială că enigmaticul și psihopaticul criminal va avea un loc bine pus în top. Joker este definiția unui caracter delicios de dement, unul poate cu mult mai interesant decât eroul care îi este dușman.

#1 Magneto

Magneto, PC: xmenwallpapers.net
Magneto, PC: xmenwallpapers.net

Un copil evreu în timpul dictaturii lui Hitler, Max Eisenhardt a înțeles că umanitatea este gata să facă crime odioase. Ce e notabil, că Max, după ce a suferit din cauza lagărelor de concentrare a învățat cum să iubească și să își ocrotească familia. Pentru a îi ocroti pe mutanți de un eventual Holocaust, Magneto îi persecuta dur pe acei ce intrau în calea sa.

Sursa: IGN.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *