(video) O lumină neidentificată a fost surprinsă de roverul Curiosity pe Marte

This image was taken by NASA’s Mars rover Curiosity’s Navcam on April 3.
Foto:Pe martie a fost fotografiată o lumină, PC: foxnews.com

O lumină neidentificată, ce apare într-o fotografie realizată de roverul Curiosity pe planeta Marte, a aprins imaginaţia internauţilor din lumea întreagă, care au început să emită tot felul de speculaţii în legătură cu sursa de provenienţă a acesteia.

Posibilitatea existenţei vieţii şi a apei pe Marte alimentează fantasmele oamenilor de multă vreme.  Acestor conjucturi li se adaugă de acum şi o lumină ciudată, despre care internauţii au vorbit foarte mult, marţi, în presa internaţională şi pe internet, informează Mediafax.

Houston Chronicle, un cotidian generalist american, îşi pune întrebări în legătură cu natura acelei surse luminoase ce a fost captată de o cameră de la bordul roverului american Curiosity. Fenomenul a fost reperat de Scott C. Waring, care administrează site-ul UFO Sightings Daily, ce a difuzat în premieră această imagine pe 6 aprilie.

Aceeaşi imagine a fost publicată şi pe site-ul Jet Propulsion Laboratory (JPL), care supraveghează misiunile spaţiale ale NASA fără echipaj uman la bord, mai ales cele de pe Marte. Acea sursă de lumină a fost fotografiată pe Marte de robotul american Curiosity pe 3 aprilie.

Restul este învăluit în mister, iar NASA nu şi-a precizat deocamdată punctul de vedere. Până atunci, lumina marţiană a generat numeroase comentarii pe Twitter, iar unele dintre ele sunt amuzante.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *