Creatorul de modă Tom Ford s-a căsătorit în secret

080414220551_1657
Foto:Tom Ford s-a căsătorit PC: perezhilton.com

Creatorul de modă Tom Ford (52 de ani) s-a căsătorit în secret, în Statele Unite ale Americii, cu partenerul său de viaţă, jurnalistul Richard Buckley (66 de ani), după o relaţie de 27 de ani, a dezvăluit luni, designerul.

Tom Ford este îndrăgostit până peste cap de iubitul lui mult mai în vârstă decât el, Richard Buckley, relatează realitatea.net.

 

23LoveStories_3_0
PC: aprettierplace.net

După ce în urmă cu 2 ani, au devenit părinţii unui băieţel prin intermediul unei mame surogat, iată că anul acesta designerul şi iubitul lui şi-au oficializat relaţia.

Băieţelul poartă numele de Alexander John Buckley Ford, Tom Ford dezvăluind şi atunci publicului faptul că este tătic, la câteva săptămâni după ce s-a născut copilul. Familia Buckley-Ford locuieşte în prezent în Londra, unde se află şi sediul principal al casei de modă Tom Ford, însă cei doi deţin mai multe proprietăţi în Statele Unite, printre care şi o fermă de lux în New Mexico, casa în care a copilărit designerul.

Potrivit declaraţiilor lui Tom Ford, cei doi s-au căsătorit de curând în mare secret, creatorul de modă etalându-şi cu nonşalanţă verigheta în cadrul unui eveniment din Londra.

El a recunoscut: “Ne-am căsătorit, ceea ce este minunat! Am aflat că mai nou și în Marea Britanie au devenit legale căsătoriile între persoanele de același sex, lucru ce nu poate decât să mă bucure, însă noi ne-am căsătorit în Statele Unite”.

Tom ford și Richard Buckley PC: perezhilton.com
Tom Ford și Richard Buckley PC: perezhilton.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *