(video) Traficanții de doguri Belca, Ahiles şi Malîi reținuți în flagrant de poliție

Traficanți de droguri
Foto:Traficanţi de droguri reţinuţi în flagrant de poliţia Capitalei PC: Captură video

Forțele de ordine din Chișinău au reținut în flagrant delict o grupare criminală, în momentul realizării a trei sacoșe cu substanță vegetală asemănătoare cânepei.

Membrii grupului s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 15 şi 30 ani, domiciliați în Capitală, anterior judecați pentru diverse infracțiuni. În lumea interlopă erau recunoscuți sub pseudonimele „Belca”, „Ahiles” şi „Malîi”. Reţinerea a avut loc într-un parc din sectorul Buiucani al Capitalei.

Asupra lor forţele de ordine au depistat trei sacoşe din polietilenă în care se afla o masă vegetală verde, uscată şi fărămiţată, asemănătoare cu cânepa şi urma să fie vândută la preţul de 24.700 lei. La faţa locului indivizii au recunoscut că intenționau să o vândă. Imediat sacoșele au fost sigilate şi transmise în laborator pentru expertizări, iar suspecţii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri. Poliţiştii stabilesc în prezent originea drogurilor precum şi alte persoane implicate.

În legătură cu acest caz au fost colectate probe suficiente pentru a porni urmărirea penală în privinţa suspecţilor, pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. Ei riscă privare de libertate pe un termen de la 3 până la 7 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *