(video) Formația britanică BLUE va cânta la Chișinău

bg_dRUkDZNZbCHiMS9a
Foto:Trupa BLUE la Chișinău PC: http://wp.officialblue.com/

Grupul britanic Blue vine pentru prima dată în Moldova cu hit-urile ce i-au făcut celebri, precum “Breathe easy”, “One Love” şi “U Make Me Wanna”, într-un concert ce va avea loc în data de 17 aprilie 2014 la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

Concertul va avea loc în cadrul Balului de Primăvară Aquarelle. Formația va cânta după înmânarea premiilor. Prețul biletelor variază între 500 de lei, pentru cele mai ieftine și până la 1.600 de lei pentru locurile apropiate de scenă.

Organizatorii au introdus și un dress-cod tematic care este inspirat din denumirea invitaților speciali: folosirea obligatorie a culorii albastru (BLUE) în ținutele participanților la bal.

Trupa a inclus deja evenimentul pe site-ul lor oficial. Cunoscuta trupă de R&B din Marea Britanie, compusă din Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan şi Simon Webbe, a debutat în anul 2001 cu piesa “All Rise”, reuşind să atragă atenţia lumii întregi. De-a lungul carierei, trupa Blue a vândut milioane de albume, au străbătut lumea întreagă şi s-au bucurat de 10 discuri de platină în Regatul Unit.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *