Horoscopul sentimental al lunii aprilie

pagexdsds
Foto:Horoscopul pentru luna aprilie - Peşti PC: colaj #diez

Aprilie 2014 este o lună cu potenţial de reuşită uriaş, dar agitată şi cu riscuri foarte mari. Totul clocoteşte, iar situaţiile se pot schimba de la o zi la alta.

Berbec
Cu Marte în casa uniunii Berbecului, în aprilie 2014 nu te plictiseşti. Are Marte grijă să pună sare şi piper, să-ţi facă viaţa de cuplu mai palpitantă, mai vie, mai pasionantă.
Ar cam fi cazul să-ţi măsori gesturile şi reacţiile. Păşeşti pe teren minat şi orice pas greşit poate să detoneze o bombă.
Este recomandat să nu cedezi impulsurilor de moment, să eviţi agresivitatea şi… legăturile primejdioase! Trecutul poate încerca să revină la suprafaţă.

Taur
Este o perioadă de austeritate în cuplul Taurului: fie relaţia este mai distantă decât de obicei, fie partenerul/partenera trebuie să facă faţă unor încercări (profesie, sănătate), iar asta te afectează, fireşte, şi pe tine.
Munca şi îndatoririle au, cu siguranţă, o influenţă importantă asupra vieţii sentimentale.
Ceea ce poate să te bucure, însă, este că Venus, care este atât planeta iubirii, cât şi stăpâna Taurului, se afla într-o poziţie privilegiată. Aşadar, indiferent ce probleme întâmpini în aprilie 2014, sunt şanse mari de rezolvare. În plus, ai o atitudine optimistă şi constructivă.

Fecioară PC: colaj #diez
Fecioară PC: colaj #diez

Gemeni
Venus, planeta iubirii, tronează la zenit pentru Gemeni, răspândind asupra lor, din înalt, efluviile senzualităţii.
În aprilie 2014, dragostea este proslăvită, dar în cazul Gemenilor ea poate avea legătură, deopotrivă, cu carieră, statutul, vizibilitatea publică. Deciziile profesionale pot fi influenţate de sentimente, sau afectivitatea îţi poate impulsiona ascensiunea.
Rezistenţa fizică scade în ultima decadă, când ai nevoie de mai multă odihnă şi menajare.

Rac
Iată o lună frumoasă pentru relaţiile de dragoste sau căsnicia Racilor! Stăpânul casei cuplului Racului se află în sectorul erotismului şi al fiorului romantic, într-o configuraţie splendidă cu Venus şi Jupiter.
Venus şi Jupiter sunt planete benefice, de şansă şi împliniri. Mai mult, Venus este planeta iubirii şi a armoniei.
Deşi nu este lipsită de agitaţie şi palpitaţii, luna aprilie 2014 se anunţă a fi o lună aducătoare de succes pentru Raci.

Gemeni PC: colaj #diez
Gemeni PC: colaj #diez

Leu
Ai o anumită sensibilitate (poate chiar vulnerabilitate) afectivă. Îţi faci griji, te temi pentru relaţie sau pentru partener şi te cam paşte gelozia. De fapt, în aprilie 2014 Leii cam au tendinţa de a răscoli punctele nevralgice ale cuplului, ceea ce uneori poate deveni frustrant.
Se poate, însă, să ai şi intuiţii bune, sau analizele tale să se soldeze cu concluzii utile. Este o perioadă interesantă, de pildă, pentru a investiga şi a încerca să descifrezi psihologia partenerului/partenerei, pentru a afla pe ce “butoane” emoţionale trebuie să apeşi ca să-l/s-o faci să se simtă confortabil alături de tine şi să-ţi ofere ceea ce îţi doreşti.
Financiar, ai perspective frumoase în aprilie 2014, mai ales pentru câştiguri prin cadouri sau investiţii.

Fecioara
Ai o dispoziţie accentuată către sociabilitate, comunicare şi îngăduinţă, iar această stare de spirit facilitează mult relaţiile, inclusiv pe cele sentimentale.
În aprilie 2014, paleta emoţională a Fecioarei se îmbogăţeşte cu o înclinaţie lirică, romantică. Mai pe româneşte, inima îţi dă ghes la dragoste, iar ocaziile de a găsi ceea ce cauţi nu-ţi lipsesc. Asta, din cauză că blânda şi senzuala Venus se află în casa cuplului Fecioarei.
Ar trebui să ai un moral bun, de vreme ce interacţionezi atât de uşor cu ceilalţi. Totuşi, dincolo de dragoste şi socializare, în aprilie 2014 există frământări care nu-ţi dau pace, îngrijorări care te apasă.

Scorpion PC: colaj #diez
Scorpion PC: colaj #diez

Balanţă
Este o combinaţie care plasează viaţa sentimentală în afara limitelor normalităţii.
Axa “Eu-Tu” este foarte încărcată în aprilie 2014, ceea ce face că emoţiile să fie mult mai intense decât de obicei, dar poate crea şi momente tensionate. Este important să încerci să nu dai frâu liber impulsivităţii şi să cântăreşti bine posibilele consecinţe ale actelor sau atitudinilor tale.
Focalizează-te pe lucrurile importante şi nu-ţi încărca agenda inutil, vezi-ţi de ale tale şi mai lasă-i pe ceilalţi să se descurce şi singuri. Este momentul să îţi menajezi forţele.
Fă ce crezi că este bine pentru armonia ta interioară!

Scorpion
Planeta iubirii şi stăpâna casei cuplului Scorpionului, Venus, este superb amplasată şi se afla în termeni excelenţi cu alte planete, aşa că luna aprilie 2014 este un vârf al anului în materie de amor.
Debordezi de senzualitate şi ai o mare deschidere către dragoste, flirt şi aventură. Toate inhibiţiile se risipesc, prudenţa este anihilată şi orice e posibil.
Dacă ai o relaţie “caldă”, ai fluturi în stomac, fiori romantici la inimioară, poţi trăi senzaţii erotice nebănuite. Iar dacă ai o relaţie veche, ea poate cunoaşte o nouă primăvară pe tărâm trupesc.
În toate cazurile, pentru Scorpioni este liber la distracţii şi plăceri.
Ultima decadă din aprilie 2014 trebuie privită cu precauţie, fiindcă nu ştii ce surprize aduce eclipsa de Soare din 29, care are loc chiar în casa cuplului Scorpionului.
Ai grijă şi de tine. Evită excesele, fereşte-te de alcool şi droguri, nu exagera cu cafeaua şi ţigările!

Săgetător PC: colaj #diez
Săgetător PC: colaj #diez

Săgetător
Sexualitatea, foarte puternică, tinde să o ia razna şi să te antreneze în aventuri fierbinţi, dar buclucaşe. Nu este o idee bună nici să o reprimi, fiindcă energia neconsumată poate crea dezechilibre sau frustrări.
Soluţia ideală ar fi să-ţi urmezi instinctele, dar să-ţi iei un minim de măsuri de precauţie.
Dacă te frământă conştiinţa sau nu-ţi găseşti partener/parteneră pe măsură, consumă-ţi preaplinul de vitalitate la sala de fitness.
În rezumat, aprilie 2014 poate aduce Săgetătorilor momente unice, dar le poate furniza şi surprize de proporţii.
Căută să eviţi conflictele! Sfat: Nu amesteca banii cu dragostea şi prietenia!

Capricorn PC: colaj #diez
Capricorn PC: colaj #diez

Capricorn
În aprilie 2014, viaţa relaţională a Capricornului este animată şi pitorească. Comunicarea este foarte bogată, iar fluxul romantic se propagă prin discuţii în doi, prin lungi convorbiri telefonice, prin corespondenţă sau mesaje.
Plimbările în doi, ieşirile prin împrejurimi sau scurtele călătorii de o zi-două sunt pline de farmec. Funcţionează telepatia şi acel tip de coincidenţă specială care facilitează întâlnirile sentimentale.
Tot în aprilie 2014 este posibil să faci o nouă cunoştinţă care va însemna ceva pentru tine. Şi n-ar fi de mirare să te pomeneşti chiar cu mai multe oferte, una mai tentantă ca alta.

Vărsător
Creează momente pline de prospeţime, fii inventiv(ă), pentru a fi în spiritul conjuncţiei pe care o formează Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, cu Uranus, planeta surprizelor şi a înnoirilor.
Pe 5 aprilie 2014, seara târziu, Venus te părăseşte şi vraja se rupe. Romantismul păleşte, lăsând loc unei atitudini pragmatice, care pune pe primul loc materia.
Ba, mai mult, a doua şi a treia săptămână din aprilie 2014 pot să aducă un incident sau un conflict: opoziţia Soare-Marte întinde nervii şi încinge spiritele.
Ultima decadă este mai aşezată, mai intimă. Totuşi, eclipsa din 29 aprilie 2014 poate semnala un eveniment neaşteptat legat de cămin ori de familie.

Vărsător PC: colaj #diez
Vărsător PC: colaj #diez

Peşti
În seara zilei de 5 aprilie 2014 Venus, planeta dragostei, soseşte în Peşti! Şi nu vine cu mâna goală, ci îţi aduce în dar tot ce are mai bun: farmec, eleganţă, bună-dispoziţie, noroc, senzualitate şi o mare putere de seducţie.
Iar asta nu este totul: Venus mai face şi un splendid trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în casa iubirii şi a erotismului Peştilor. Fericirea pluteşte în aer şi nu trebuie decât să întinzi mâna şi să o apuci.
Dacă ai o relaţie, trăieşti alături de pereche zile încântătoare, de armonie sufletească şi trupească şi, ca bonus, vă distraţi de minune împreună.
Dacă eşti single, se rezolvă! Este una dintre cele mai favorabile perioade din an pentru a întâlni pe cineva. Problema lunii aprilie 2014? Posibilitatea de a avea mai multe oferte şi de a nu şti pe care să o alegi.

Sursa: eastrolog.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *