În Cluj cei care citesc în autobuz ar putea circula gratis

558746_693358960706868_78698613_n
Foto:Participanți ai proiectului „Cărțile pe față” PC: Facebook/Cărțile pe față

Inițiatorii proiectului „Cărțile pe față” din Cluj-Napoca, România, derulează o nouă campanie prin care vor să stimuleze oamenii să citească. Aceștia au propus să le fie oferite bilete gratis, celor care citesc în autobuz.

Campania „Cărțile pe față” este un proiect ce are ca scop punerea cărților în locuri unde nu au mai fost până acum. Conform Metropotam, inițiatorii proiectului spun că vor propune Primăriei din Cluj ca în prima duminica din fiecare lună, călătorii care citesc în autobuz să nu plătească bilet.

În cadrul aceleași campanii, a mai fost organizată o acțiune asemănătoare. Astfel, cititorii din Cluj, beneficiază deja de reduceri la medicul dentist. Un cabinet stomatologic din Cluj-Napoca s-a alăturat campaniei și oferă reducere de 10% din valoarea lucrărilor stomatologice acelor clienți care dau check in pe Facebook la cabinet, precizând ce carte le-a adus zâmbetul pe buze. În sala de așteptare a cabinetului există o serie întreagă de cărți pe care pacienții le pot citi, în timp ce stau acolo. Pacienții cabinetului pot să se bucure de reducerea de 10% și dacă au poza de profil pe Facebook cu ei, citind o carte.

Ideea de a le oferi călătorii gratis celor care citesc este abia în faza de proiect, iar pentru a fi implementată, aceasta necesită aprobarea din partea Primăriei Cluj.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *