De ce vor studentele să câștige titlul de Miss ASEM 2014?

pagecfcc
Foto:Participantele la concursul Miss ASEM 2014 PC: facebook.com

Vineri, 4 aprilie, în incinta Teatrului Eugene Ionesco va avea loc ediția a XII-a concursului Miss ASEM. Între timp fetele ne spun prin ce se diferențiază de celelalte și de ce ar trebui să câștige.

#diez a pus o singură întrebare tuturor participantelor care aspiră la titlu de Miss ASEM 2014, însă doar cele mai curajoase au răspuns la ea.

Prin ce te diferențiezi de celelalte fete și de ce ar trebui să câștigi tu?

Anișoara Guritescu: „Fiecare dintre noi suntem diferiţi, atât la fizic, cât şi la caracter. Sunt o persoană ambiţioasă, dinamică și emotivă în acelaşi timp. Indiferent de situaţie îmi place să privesc partea bună a lucrurilor şi nu permit gândurilor pesimiste să mă domine!

Consider că viaţa are valoare reală atunci când te dedici unui ideal, iar idealul meu este mămica mea care are un caracter foarte puternic, este inteligentă şi a obţinut succes în viaţă pentru că nu şi-a pierdut feminitatea! La fel şi eu urmez paşii şi sfaturile ei şi până la moment totul îmi reuşeşte. Sunt sociabilă şi-mi place să am alături prieteni adevăraţi şi dragi sufletului. Deasemenea, sunt încrezută în mine, pentru că doar atunci când ai încredere îţi atingi scopurile. Nu sunt ideală şi ca orişicine mai fac unele greşeli, însa ştiu să recunosc şi să iau ceva lecţii din fiecare greşeală. Victoria acestui concurs este un scop de al meu, dar eu iubesc să fac în aşa fel ca scopurile să se realizeze, de aceea eu trebuie să câştig. Se spune că gândurile se materializează, iar eu m-am convins de acest lucru şi de aceea sunt foarte atentă la ceea ce-mi doresc! Îmi place să zâmbesc, pentru că fiecare zâmbet aduce fiinţei umane împlinirea.
Am avut aşa caz că prietenii mă întreabă: dar tu eşti tristă vreodată? La care eu răspund: sunt atât de ocupată că practic nu am timp pentru a fi tristă.

O istorioară despre mine: aş vrea să vă spun ce anume m-a motivat să particip la acest concurs! Din cele povestite de mămica mea: când m-am născut şi când prima oară tăticu m-a luat în braţe a spus: fetiţa mea va fi o viitoare miss! Încă de când eram micuţă, a persistat această idee de a participa la un concurs de genul dat şi iată că anul acesta am decis să particip, pentru a realiza prezicerile tăticului şi în cazul în care voi fi învingătoare, coroniţa dar şi titlul de Miss ASEM va fi surpriză pentru tăticu, care în curând îşi va sărbători jubileul!’”

 

Anișoara Guritescu PC: facebook.com
Anișoara Guritescu PC: facebook.com

Jereghi Alina: „Studentă anul II la facultatea ”Economie generală şi drept” specialitatea Drept. Iniţial, citind avizul cu referire la concurs, mi-a trezit un imbold lăuntric şi o mare doză de curiozitate. Fiind o persoană încrezută în sine, care mereu tinde să-şi extindă sfera de interese. După ceva cumpătare, în ultimă instanţă am hotărât totuşi să aplic la acest concurs. Am deosebita dorinţă de a-mi scoate în evidenţă trăsăturile interioare cât şi cele exterioare şi să întruchipez acea combinaţie feminină perfectă din punctul meu de vedere, de inteligentă şi frumuseţe. Dacă e să fac şi o referire la domeniul de activitate pe care-l desfăşor cu multă deligență în domeniul jurisprudentei, ţin să menţionez că sunt o persoană realistă, sociabilă şi mereu tind spre a-mi atinge scopurile propuse.

Sigur, îmi doresc să obţin titlul Miss ASEM și să iau coroniţa, însă mai am un obiectiv în acest concurs: de a le arăta persoanelor apropiate, prietenilor, profesorilor şi altora, capacităţile, abilităţile şi talentele de care voi da dovadă în concurs.”

 

Alina Jereghi PC: facebook.com
Alina Jereghi PC: facebook.com

Irina Cristafovici: „Fiecare participantă este deosebită şi merită mult râvnitul titlu de Miss! Mă deosebesc de celelalte fete prin frumuseţe îmbinată cu inteligență, diplomaţie, carismă şi optimism! Sunt o perfecţionistă, de aceea îmi place să fac lucrurile la nivel şi datorită spiritului de lider pe care îl posed, mereu îmi ating scopurile!
Îmi place să interacţionez cu diferiţi oameni, sunt foarte sociabilă şi comunicativă! Ador limbile străine şi călătoriile! Visez să fac înconjurul lumii! Consider că aspectul meu fizic, cu note orientale (zâmbește), felul meu de fi şi modul în care percep lucrurile mă fac deosebită! Am încredere în mine şi îmi doresc să demonstrez tuturor că o femeie poate fi şi frumoasă şi inteligentă. Asta mă face ambiţioasă, de aceea cred că eu ar trebui să câştig!
Dar până la urmă nu contează faptul dacă câştigi sau nu, contează participarea şi curajul de a face față unei provocări, pentru că Miss ASEM este o provocare pentru mine.”

 

Irina Cristafovici PC: facebook.com
Irina Cristafovici PC: facebook.com

Irina Malinka: „În primul rând mă diferenţiez de fete prin înălţimea mea, şi am dorit să particip la acest concurs ca să stric “stereotipul” de miss. De obicei, lumea consideră că fetele trebuie să fie ca modele, însă conceptul de miss presupune altceva. Deasemea, mă diferenţiez prin scopul participării. Eu concurez din motivul că doresc să acumulez experienţă, să fac cunoştinţă cu mai multe persoane în timp scurt. Consider că toate fetele au şanse egale în ceea ce priveşte câştigul, dar în cazul dacă voi câştiga eu, cred că voi merita, pentru că am avut pregătiri intense pentru concurs, sunt o persoană ambiţioasă, sunt implicată în multe activităţi, aşa că nu voi da de ruşine imaginea Academiei de Studii Economice.

Aş dori ca publicul să cunoască faptul că într-un om “micuţ” sunt ambiţii “mari” şi chiar dacă nu sunt model, pot cu siguranţă să mă numesc Miss Inteligență şi viitoare femeie de afaceri. Şi desigur nu contează cine va câştiga, mai mult contează părerea oamenilor dragi şi impresiile care se vor crea publicului.”

 

Irinka Malinka PC: facebook.com
Irinka Malinka PC: facebook.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *