(video) Sasha Lopez a lansat videoclipul single-ului „Kiss You”

sasha lopez
Foto:PC: urban.ro

Sasha Lopez lansează astăzi primul single din acest an. Piesa se numește “Kiss You” și este interpretată de Ale Blake și Broono.

„Kiss You” a fost produsa de Vlad Lucan Music pe versurile lui Corey Chorusi Thomas Troelsen. Videoclipul a fost filmat la București, relevă urban.ro.

„Colaborarea cu Sasha Lopez, Ale Blake și Broono a fost una foarte reușită. Ei sunt plini de energie și foarte pozitivi, lucru care a creat o atmosferă foarte plăcută pe platoul de filmare. Provocarea mea a fost să reușim să transmitem vibe-ul piesei, filmând în studio prin dans, în loc să o filmam într-un loc exotic cum de altfel majoritatea pieselor de vară sunt filmate”, a spus Bogdan Daragiu.

„Pentru o piesă așa de energică, era nevoie de un videoclip pe măsură și mă bucur ca Bogdan a reușim să exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, băieți dinamici și multă veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care îmi place și sper că aceasta piesă să fie o inspirație pentru îndrăgostiți și pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, spune Sasha Lopez.

Vezi mai jos noul videoclip al lui Sasha Lopez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *