Tinerii inovatori pot participa în cadrul unei tabere de vară în Germania

group1
Foto:Participanți ai Digital Participation Camp PC: digitalparticipationsummit.org

Tinerii interesați de proiecte în spațiul digital, sunt invitați să aplice pentru o bursă în cadrul unei tabere organizate în Münster, Germania. Aceștia vor avea posibilitatea să-și pună în aplicare proiectele legate de inovațiile digitale.

Digital Participation Camp, organizează în Münster, Germania, o reţea de tineri inovatori, antreprenori sociali și designeri, care urmează să-şi unească forţele pentru a lucra împreună în proiecte digitale ce vizează binele comun. Potrivit Mladiinfo, tabăra va fi organizată între 5 – 13 iulie, 2014 iar programul va cuprinde proiecte de grup și workshop-uri.

Cine poate participa?

În proiect se pot înscrie cei care au sub 35 de ani și doresc să obțină un profit din urma abilităților lor: design grafic, programare, marketing, producție media. Programul are deschidere internațională dar este concentrat în special pe regiunea Europei, Orientului Mijlociu și a Africii de Nord.

Costuri

Bursele complete includ cheltuielile de drum, cazarea, iar bursele parțiale acoperă totul cu excepția costurilor de călătorie internaționale.

Termenul limită de aplicare este 31.03. 2013. Poți aplica aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *