Cele mai bune fotografii portret pe Instagram

collage instagram
Foto:PC: Instagram

Instagram-ul ne oferă o mare varietate de fotografii de diferite tipuri, pe care le deosebim după calitate și măiestria fotografilor. Află care sunt imaginile care realizează cele mai bune fotografii portret.

Instagram este cel mai popular site dedicat distribuirii de poze, cu o medie de 55 milioane de fotografii încărcate în fiecare zi. Câteodată însă, să găsești fotografii cu adevărat bune printre acestea, este o adevărată provocare. Potrivit Forbes, 4 dintre fotografii care realizează cele mai inspirate fotografii portret sunt:

#1. John Keatley – A realizat fotografii portret cu persoane celebre precum Macklemore, Sarah Palin dar și cu oameni simpli care sunt sinceri așa cum sunt ei, pentru că după cum susține și fotograful însuși, scopul este ca prin fotografii să creeze un sentiment. Instrumentele pe care fotograful le folosește variază de la Iphone 5 la Hasselblad. Poți vedea aici lucrările lui John.

Fotografie portret realizată de John Keatley PC: Instagram/John Keatley
Fotografie portret realizată de John Keatley PC: Instagram/John Keatley

 

#2. Chris Schoonover –  demonstrează prin lucrările sale un ochi foarte ager și inventiv pentru fotografiile portret. Fotografiile lui Chris te invită într-o plimbare cu subiecții acestora. Fotograful iubește ca persoanele pe care le fotografiază să fie conectate cu mediul lor. Deși pasiunea pentru Instagram a început cu Iphone-ul său, și-a cumpărat ulterior prima sa cameră profesionistă, Fujifilm X100S. Vedeți aici creațiile lui Chris.

schoonever
Fotografie realizată de Chris Schoonever PC: Instagram/Chris Schoonover

 

#3. Christina Marie Hicks – liber profesionistă care realizează portrete ce exprimă un stil de viață orientat spre sensibilitate, ce este exprimată prin formă și culoare. Subiecții fotografiilor sale exprimă un strop de vulnerabilitate sau familiaritate. Locațiile pe care le alege sunt din cele mai impresionante. Fotografiile sale sunt realizate exclusiv cu Iphone-ul său, folosind ca aplicații de editat: VSCO Cam, Average Camera Pro, Front View.

cris marie
Fotografie realizată de Christina Marie Hicks PC: Instagram/Christina Marie Hicks

 

#4. Nirav Patel – fotograf de nunți, care și-a lăsat cariera de inginer pentru a-și urma visul și a spune „povești prin imagini”. „Îmi place să captez momente liniștite… atunci când lumea ajunge la un stop”, spune fotograful despre lucrările sale. Majoritatea pozelor de pe Instagram sunt realizate cu Iphone-ul său, folosind aplicațiile de editat: VSCO Cam, Afterlight și Snapseed.

nirav
Fotografie realizată de Nirav Patel PC: Instagram/Nirav Patel
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *