12 recorduri mondiale pe care poți să le întreci în pauza de prânz

hg6h
Foto:PC: valentinospizzaandsportsbar.com

Cele mai multe recorduri din Guiness Book sunt realizate după ani de antrenament şi dedicare, dar sunt şi câteva care pot fi depăşite în pauza de prânz. Aşa că, cine vrea să se simtă recordman mondial în câteva minute poate să încerce una dintre următoarele:

# Să mănânci o pizza în mai puțin de 41,31 de secunde, care este recordul actual deținut de canadianul Peter Czerwinski.

# Să tastezi alfabetul în mai puțin de 3,43 de secunde, recordul actual deținut de indianul Khursheed Hussain.

# Să lipești o persoană de perete cu bandă adezivă în mai puțin de 41,66 secunde, record actual deținut de Ashrita Furman care l-a lipit pe Alex Wilkinson, ambii americani.

# Să învârți o minge de basketball pe deget mai mult de 10 minute și 33 de secunde, record deținut de Ruben Alcaraz, din Spania.

# Să îți bagi în gură mai mult de 202 boabe de strugure în mai puțin de 3 minute. Recordul actual este deținut de Ashrita Furman din SUA.

# Să printezi 500 de pagini color în mai puțin de 7 minute și 19 secunde. Recordul actual este deținut în comun de HP Office Jet Pro 551DW și Office Jet Pro X576DW.

# Să mănânci mai mult de șase gogoși cu gem în mai puțin de 3 minute. Recordul este deținut de britanicul Steve McHugh, care nici nu s-a lins pe buze.

# Să mănânci mai mult de 17 bombonele în ciocolată (Smarties) într-un minut. Recordul actual este deținut tot de americanul Ashrita Furman.

# Să mergi cu o talpă în fața celeilalte, cu călcâiul lipit de degetul mare de la celălalt picior, 10 metri în mai puțin de 11,66 de secunde. Recordul actual este deținut de britanicul Jock Busuttil.

# Să îți atârni mai mult de 17 linguri pe față. Canadianul Aaron Caissie deține recordul actual.

# Să scrii un SMS pe un ecran tactil legat la ochi în mai puțin de 25,99 de secunde. Americanul Mark Encarnation deține recordul.

# Să faci mai mult de 90 de flotări bătând din palme într-un minut. Pe astea 90 le-a făcut Stephen Buttler din Marea Britanie.

Sursa: Think Outside the Box.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *