(foto) Tendințele pe care trebuie să le încerci primăvara aceasta

skaska2
Foto:Poveștile aduse pe podium PC: buro247.ru

Pentru acest sezon, designerii au lansat deja noile colecţii, iar varietatea de stiluri, culori şi piese este atât de mare încât, cu siguranţă, îţi va fi greu să alegi ce să porţi.

Primăvara aceasta aduce în tendinţe atât culori neutre şi pale, cât şi imprimeuri cu o explozie de nuanţe care atrag atenţia şi te fac să fii remarcată. Ai de unde alege ţinute pentru absolut orice ocazie, fie că vrei să fii în pas cu modă la muncă sau la şcoală, fie că vrei să atragi toate privirile.

#1. Noile lungimi de fustă.
Fusta midi se poartă atât în varianta amplă cât şi cea creion, avantajoasă pentru siluetele androgine, pentru că le oferă un plus de feminitate. Fusta trompetă este o alegere curajoasă, apreciată, în combinaţiile potrivite iar costumul cu pantalon scurt te va motiva să te ţii de rutina de sport.

Tendința fustelor midi PC: buro247.ru
Tendința fustelor midi PC: buro247.ru

#2. Military
Dacă mergem pe acest stil vestimentar, trebuie să realizăm că feminitatea noastră va avea de suferit, pentru că military style nu este nici pe departe unul care să o pună în valoare, dar purtat cu pantofi cu un toc foarte înalt,  vestimentație care să-ți pună în evidență formele,  o fustă scurtă sau creion va fi deasemeni o alegere foarte bună.

Stil Militar  PC: buro247.ru
Stil Militar PC: buro247.ru

#3.Tricoul sport adus la rang de eleganţă
Tricoul sport a părăsit sălile şi terenurile de sport şi a căpătat un nou stat în garderoba noastră. Combină-l cu încredere cu fuste elegante şi sandale înalte şi uită de accesoriile supradimensionate, nu mai ai nevoie de alte centre de atenţie.

Tricoul sport PC: buro247.ru
Tricoul sport PC: buro247.ru

#4.Lenjeria la vedere.
Nu oricine şi nu oriunde poate adopta acest trend curajos, dar dacă eşti cu o mare încredere în sine şi o siluetă atent lucrată nu îl trece cu vederea! Poartă bustiere elegante în combinaţie cu topuri din voal sau dantelă şi fuste midi creion sau ample. La vară poţi să porţi bustierele fără alt top deasupra dar ai grijă la locaţia în care adopţi acest trend, oricât de bine ai arăta.

Lenjeria la vedere PC: buro247.ru
Lenjeria la vedere PC: fashionising.ru

#5. Cosmos
Tendințele futuristice iau o nouă formă. Moda anilor 60 se reîntoarce cu nceva schimbări. Siluetele sunt mult mai feminine și delicate.

Tendința cosmosului PC: buro247.ru
Tendința cosmosului PC: buro247.ru
Tendința cosmosului PC: buro247.ru
Tendința cosmosului PC: buro247.ru

#6. Poveștile
Designerii se inspiră tot mai mul din  lumea fantastică, aducând tot mai des  personajele poveștilor pe carwalk.Pentru a fi în pas cu moda, primăvara aceasta citește!

Poveștile aduse pe podium - Valentino PC: buro247.ru
Poveștile aduse pe podium – Valentino PC: buro247.ru

#7. Op-Art
Arta optică trezește inters  și marilor creatori de modă. Această tendință te va avantaja dacă nu ai  formele pe care le dorești. Alese cu atenție, piesele vestimentare în stilul artei optice îți va crea silueta dorită.

Arta optică  PC: buro247.ru
Arta optică PC: buro247.ru
Arta optică  PC: buro247.ru
Arta optică PC: buro247.ru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *