(video) Un tânăr este bănuit că ar fi racolat o minoră să se prostitueze în Chișinău

prostitutie_minori_aeroplanes_com_08564600_22042300
Foto:PC: media.realitatea.ro

Un tânăr în vârstă de 21 ani, originar din raionul Făleşti este bănuit de racolarea unei minore de 17 ani în scopul practicării prostituției, în Capitală.

Individul ar fi profitat de vulnerabilitatea victimei, convingând-o să ofere servicii sexuale contra plată, sub protecția sa. Ambii locuiau în apartamente închiriate pe un termen de 24 ore, iar victima ar fi oferit servicii sexuale timp de trei săptămâni.

Conform datelor acumulate de către polițiști, bănuitul cunoștea victima, întrucât ambii erau originari din aceeași localitate. Respectiv, în cadrul acțiunilor de urmărire penală, s-a stabilit că el primea de la minoră în fiecare dimineață câte 50 – 100 de euro. Sub tutela bănuitului, minora mergea în cluburi de noapte unde erau identificați potențialii clienți.

Actualmente, bănuitul este cercetat în stare de arest pentru trafic de copii, iar victima a fost plasată la un centru specializat unde îi este asigurată asistență psihologică.

Dacă vinovăția bănuitului va fi demonstrată în instanța de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 12 ani. Totodată, polițiștii au stabilit că individul anterior a fost judecat pentru consum de droguri şi conducerea vehiculului în stare de ebrietate, fără permis de conducere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *