Previziuni #diez: Cine va câștiga Eurovision Moldova 2014?

444
Foto:Finaliști ai selecției naționale Eurovision 2014

Cele două semifinale au avut loc, finaliștii au fost aleși, urmează să aflăm pe 15 martie cine va fi marele câștigător. Echipa #diez a realizat un top al participanților cu cele mai multe șanse de câștig.

Rezultatele celor două semifinale, punctajele acumulate de concurenți atât din partea juriului cât și din partea publicului, ne relevă cine sunt favoriți în acest an și cine ar putea obține votul de încredere pentru a reprezenta Moldova la Copenhaga.

Top 5 participanți care ar avea cele mai mari șanse la marele premiu:

  1. #1. Boris Covali – „Perfect Day” 

Campania de publicitate realizată atât prin spoturile ce au împânzit orașul cât și în mediul online, a avut cu siguranță un impact de efect, întrucât în prima semifinală a fost preferat atât pentru public cât și pentru juriu.

PC: Facebook/Eduard Bizgu
PC: Facebook/Eduard Bizgu
  1. #2. Cristina Scarlat – „Wild Soul” – Experiența în cadrul acestui concurs, spectacolul grandios organizat i-a oferit Cristinei popularitate și voturi de încredere din partea publicului și juriului.
  2. PC: eurovision.tv
    PC: eurovision.tv
  3. #3. Curly – „Recovery”

Cu siguranță Curly a fost o adevărată senzație a muzicii autohtone. Curly a câștigat popularitate prin prospețime și originalitate.

PC: eurovision.tv
PC: eurovision.tv
  1. #4. Lucia S – „Frozen” – șansele ca Lucia S să câștige sunt destul de mari având în vedere fanii pe care i-a câștigat în ultima perioadă, în special în mediul online.
PC: eurovision.tv
PC: eurovision.tv
  1. #5. Felicia Dunaf – The Way I Do” – piesa ritmată dar și vocea foarte bună o plasează pe Felicia Dunaf printre favoriții selecției naționale Eurovision 2014.
PC: eurovision.tv
PC: trm.md

Finala Eurovison Moldova 2014 va avea loc pe sâmbătă, 15 martie, în direct de la 20:00 la postul național de televiziune. Tu cine crezi că va câștiga?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *