Voronin: Comuniștii nu îl critică îndeajuns pe Filat

DSC_4032
Foto:Vladimir Voronin a afirmat că Partidul Comunist nu critică destul Partidul Liberal Democrat, PC: tribuna.md

Vladimir Voronin a mărturisit că Partidul Comunist din Moldova întâmpină anumite deficiențe în critica lui Vlad Filat și Partidul Liberal Democrat din Moldova.

„Eu pot să fiu de acord că Partidul Comuniștilor are mici defecte și lacune. Noi, nu îndeajuns îl criticăm pe Vlad Filat și partidului lui liberal-democrat, critica nu este atât de consistentă. Există așa o problemă. Am pus acest subiect la discuți în cadrul consultărilor de partid”, a spus liderul Partidului Comunist în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Vladimir Voronin a dat de înțeles că în coaliția de guvernare ar fi mai multe neajunsuri din cauza cărora mai mulți deputați decid să plece. „Când ei de la noi au cumpărat opt deputați, de ce atunci n-au deschis nici un dosar penal? Acei opt trădători ai noștri au plecat dintr-un partid de opoziție. Să presupunem că ei n-au vrut să stea în opoziție. Dar acum pleacă de la guvernare. Iată care-i diferența”, a precizat Vladimir Voronin.

Voronin a precizat că Partidul Comuniștilor este unit, nu există conflicte între membrii acestuia, cum s-ar vehicula în presă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *