Ce ne-a învățat Lilu la Workshop-ul despre carieră și familie

1614514_468754093226650_234345728_o
Foto:Lilu și gazda evenimentului PC: Women's Summit Moldova

Duminică, 9 martie, a avut loc Workshop-ul cu LILU “Cum să faci față celor două roluri: Familie și Carieră”, organizat de Women’s Summit Moldova. Lilia Ojovan a încărcat pofta de viață celor peste 300 de femei prezente la eveniment.

Lilu ne inspiră, în primul rând, prin ceea ce este. Prin căldura care o emană și sinceritatea care o face să radieze. Femeile o admiră pentru că se regăsesc, efectiv, în ea. O admiră pentru naturalețea și simplitatea pe care o posedă și pentru că ea vociferează toate slăbiciunile nostre, prezentându-le ca atuuri și nu ca niște defecte. La acest workshop ea a îndemnat toate femeile să creadă în propriile puteri, să muncească și astfel să realizeze visele.

Lilia Ojovan în timpu evenimentului  PC: Women's Summit Moldova
Lilia Ojovan în timpu evenimentului PC: Women’s Summit Moldova

Un lucru pe care Lilu l-a repetat de mai multe ori este cât de important e să avem timp de petrecut cu noi înșine, căci singurătatea este singura posibilitatea de a pune lucrurile pe rafturi și a înțelege cine ești și ce vrei.

PC: Women's Summit Moldova
PC: Women’s Summit Moldova
Autorul OSHO, recomandat de Lilia Ojovan PC: Women's Summit Moldova
Autorul OSHO, recomandat de Lilia Ojovan PC: Women’s Summit Moldova
PC: Women's Summit Moldova
PC: Women’s Summit Moldova
PC: Women's Summit Moldova
PC: Women’s Summit Moldova

Iar despre copii, a menționat regula de aur a unui părinte și anume că un copil nu este proprietatea noastră, la fel ca într-o relație. Deşi este la început total – dependent de tine, copilul este şi el o fiinţă liberă, care are dreptul de a i se respecte libertatea şi demnitatea. Noi, ca părinți, avem datoria de a-l face să se simtă liber, de a-l ajuta să-şi trăiască această libertate frumos, pentru a deveni un om împlinit, fericit.

Fiica Amelie și soțul CălinPC: Women's Summit Moldova
Fiica Amelie și soțul Călin PC: Women’s Summit Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *