(video) Patru tineri au furat un safeu plin cu bani după care l-au aruncat în râul Bâc

foto_50
Foto:PC: Inspectoratul General de Poliție

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, sunt bănuiți de săvârșirea unui furt în proporții deosebit de mari. Aceștia ar fi pătruns într-un apartament de la parter, din sectorul Botanica, de unde au furat un safeu în care se aflau mijloace bănești şi alte bunuri de preț.

Paguba materială a fost estimată de către victimă de aproape 1.000.000 lei. Potrivit proprietarului, în safeu se aflau mijloace bănești în sumă de aproximativ 700 000 de lei, trei telefoane mobile, bijuterii din aur şi alte bunuri materiale.

În cadrul investigațiilor safeul a fost depistat în râul Bâc. Indivizii au recunoscut, în urma audierilor, planul de pătrundere în apartament. Polițiștii au stabilit că unul dintre ei era prieten cu fiul victimei, astfel s-a cunoscut locul exact unde se află safeul cu bani. Înainte de a pătrunde în locuință, unul dintre suspecți l-ar fi invitat pe fiul victimei să meargă la o cafenea din preajmă, ca complicii săi să poată scoate safeul din casă.

Totodată, forțele de ordine au depistat la domiciliile bănuiților o parte din mijloacele bănești sustrase, precum şi telefoanele mobile. Respectiv, în cadrul perchezițiilor s-a ridicat doar 3.300 de euro, 32.000 de lei şi un laptop. Indivizii au recunoscut că banii i-au împărțit imediat după furt, iar safeul l-au aruncat în râul Bâc.

Actualmente, tinerii sunt cercetați penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *