Pique i-a interzis Shakirei să mai facă videoclipuri cu bărbați

article-2549185-1B17D0A300000578-50_634x360
Foto:PC: Vevo

Milioane de bărbați ar da orice să danseze sau măcar să petreacă chiar și un minut în compania Shakirei, lucru de care este constient și iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique. Se pare că acesta este atât de gelos și posesiv, încât i-a interzis cântăreței să mai filmeze scene provocatoare alături de alți bărbați scrie ro.yahoo.com.

Columbiana, care de curând a lansat videoclipul piesei ”Can’t remember to forget you,” devenit unul dintre cele mai populare clipuri din lume grație scenelor fierbinți dintre Shakira și Rihanna, spune că a primit instrucțiuni clare de la Pique, să nu danseze lasciv alături de vreun bărbat.

Artista a mărturisit pentru Billboard: ”Este foarte posesiv. Nu îmi dă voie să filmez videoclipuri alături de bărbați, așa că mă văd nevoită să mă mulțumesc cu femeile. Mi se pare normal că din moment ce sunt într-o relație, să nu mai filmez clipuri atat de fierbinți ca pe vremuri. Nici măcar nu se mai pune problema. Și sincer, îmi place așa.”

Mai în glumă, mai în serios, artista de 37 de ani spune că, deși iubitului ei îi place să își ”protejeze terenul,” el nu s-a arătat deloc deranjat de faptul că Rihanna nu își mai putea lua mâinile de pe formele sale voluptoase: ”Îmi place că își protejează terenul și că mă apreciază. Cred că singura persoană pe care ar mai lăsa-o să îmi pună mâna pe coapsă, ar fi tot Rihanna.” De altfel, până și Shakira a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că i-a plăcut extrem de mult să filmeze scene atât de fierbinți cu Rihanna. ”Este una dintre cele mai sexy femei de pe planetă. Chimia dintre noi a fost destul de reală. M-a învățat câteva mișcări de dans…este o profesoară desăvârșită.”

Încă din anul 2011, Shakira trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul de 27 de ani, Gerard Pique, căruia i-a dăruit și un copil. Milan Pique Mebarak a venit pe lume acum 15 luni, Shakira mărturisind că își dorește să îi dăruiască iubitului ei ”o mică echipă de fotbal.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *