Eurovision 2014: Cine vor fi gazdele Eurovision de anul acesta?

Hosts
Foto:Gazdele Eurovision 2014 PC: eurovision.tv

În ediția de anul acesta ne vom bucura de prezența a 3 gazde pe scena Eurovision. Aflați mai multe despre cei trei prezentatori care vor conduce spectacolele live, direct din capitala Danemarcei.

Host Broadcaster DR a anunțat că gazdele Eurovision 2014 în Copenhaga, vor fi:  Nikolaj Koppel, Pilou Asbæk și Lise Rønne.

#1. Nicolaj Koppel – Pianist la Academia Regală Daneză de Muzică. Începând cu anul 2000, a lucrat ca jurnalist iar între anii 2005-2010 a fost director muzical la faimosul parc de distracții Tivoli din Copenhaga. Are de asemenea și o bogată experiență ca realizator de emisiuni televizate dar și radio.

Nicolaj Koppel, una din gazdele Eurovision 2014 PC: multimedia.ekstrabladet.dk
Nicolaj Koppel, una din gazdele Eurovision 2014 PC: multimedia.ekstrabladet.dk

#2. Pilou Asbæk – actor danez, a câștigat numeroase premii în scurta sa carieră, precum: Shooting Stars Award la Festivalul de Film din Berlin (2011), Danish Film Critics’ Award și Danish Film Academy’s Award, amândouă pentru cel mai bun actor în rol principal în filmul “R” (2010). Ca prezentator TV, Pilou Asbæk își face debutul anul acesta la Eurovision.

Pilou Asbæk PC: cdn.images.express.co.uk
Pilou Asbæk PC: cdn.images.express.co.uk

#3. Lise Rønne – jurnalistă, și-a început cariera în televiziune la MTV în Londra ca asistentă de producător. Lise are o vastă experiență ca prezentatoare de emisiuni TV, prezentând chiar și câteva ediții ale selecțiilor naționale Eurovision în Danemarca.

Lise Rønne PC: dr.dk
Lise Rønne PC: dr.dk

Sursa: eurovision.tv

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *