Top știri din 27 februarie

IMG_7442
Foto:Tinerii participanți la flashmob-ul ”Fără ură”

Scoaterea vizelor, descoperire arheologică, flashmob cu dragoste, conferință IT și multe altele în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 27 februarie 2014.

#1. Parlamentul European a votat scoaterea vizelor pentru moldoveni

La Strasbourg, Parlamentul European s-a expus pozitiv astăzi, 27 februarie, asupra propunerii Comisiei Europene privind liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii Republicii Moldova.

#2. Descoperire arheologică în centrul Chișinăului: Primul sistem de apeduct al orașului

Muncitori de la Apă Canal care au început ieri să efectueze lucrări de reparație a rețelei de canalizare, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt și străzii Armenească, au descoperit o construcție subterană.

#3. London Fashion Week prin lentila lui Alexandru Luchița

Alexandru este încă unul din tinerii talentați care explorează lumea din jur cu ajutorul lentilelor de la aparatul foto. De data aceasta el a putut capta nebunia fashioniștilor din Londra. Iată impresiile lui.

#4. Campania ”Fără ură” a creat cu dragoste cea mai mare inimă din PMAN

Comitentul național No hate Speech Moldova a organizat joi, 27 februarie 2014, ora 12:00 în PMAN (Piața Marii Adunări Naționale) un flashmob organizat în susținerea mesajului “Fără Ură” în mediul online al Republicii Moldova, materializat printr-o inimă uriașă formată din cei mai mult de 100 oameni prezenți la eveniment.

#5. Moldoveanca Alexandrina Țurcan a devenit noua imagine a unui parfum francez

Moldoveanca Alexandrina Țurcan, în vârstă de 21 de ani, a pus mâna pe un contract de invidiat.

#6. Previziuni astrologice a dragostei pentru Martie 2014

Martie 2014 este o lună cu potențial, dar complicată. O lună de tranzit, care cere flexibilitate, calm și prudență. Vezi ce au pregătit astrele în Martie la capitolul dragoste.

#7. Un cetățean buclucaș a încercat să împiedice flashmob-ul ”Fără ură”

Între orele 11.30 – 12.30, Comitetul Național No Hate Speech Moldova avea acordul de la primărie de a organiza un flashmob în cadrul campaniei ”Fără ură” în Piața Marii Adunări Naționale. În timpul pregătirilor un bărbat a încercat să împiedice organizatorii spunându-le că organizează un Euromaidan la Chișinău.

#8. Rezultate Champions League 26.02.2014: Schalke 1 – 6 Real Madrid

Rezultatele și rezumatele video al ultimelor două meciuri jucate în manșa tur a optimilor de finală a Ligii Campionilor UEFA, sezonul 2013-14.

#9. Persoanele interesate de social media s-au adunat la RockIT

RockIt este prima conferinţă focusată exclusiv pe comunicare online din Moldova. Rockit adună proprietari de afaceri, manageri de marketing, reprezentanți ai agenţiilor de publicitate, cât și persoane care doresc să își dezvolte abilități practice de promovare online.

#10. Lvov a vorbit în rusă pentru o zi, în semn de solidaritate

Lvovul, care este unul din centrele naționaliste din Ucraina, a arătat suportul său vorbitorilor de limbă rusă din țară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *