Top 10 celebrități cu insule personale

Insulele Bahamas. Anume acest arhipelag conține cele mai multe insule achiziționate de vedete.
Foto:Insulele Bahamas. Anume acest arhipelag conține cele mai multe insule achiziționate de vedete.

Site-ul ranker.com a creat o listă a faimoșilor ce au în posesia lor o insulă. Cine sunt primii în clasament aflați mai jos.

1. Johnny Deep

În 2003, după lansarea filmului ”Pirații din Caraibe”, actorul și-a procurat insula Little Halls Pond Cay din arhipelagul Bahamas, Oceanul Atlantic. Aici Johnny face snorkelling (înot cu tubul).

PC: privateislandsmag.com
PC: privateislandsmag.com

2. Shakira

Cântăreața are propriul său colțișor de rai. Ei îi aparține insula Bonds Cay, cu o suprafață de 700 acri (1 acru= aprox. 4000 mp) și cu o valoare de 16 mln de dolari. Cu toate astea, vedeta nu este singura deținătoare a insulei, drepturi asupra acesteia mai având și cântăreții Roger Waters și Alejandro Sanz.

PC: vladi-private-islands.de
PC: vladi-private-islands.de

3. Leonardo di Caprio

În 2009 actorul a cumpărat insula Blackadore Caye, Belize pe care intenționează să deschidă un hotel ecologic de clasă lux, sub numele ”Four Seasons”.

PC: sanpedroscoop.com
PC: sanpedroscoop.com

4. Mel Gibson

Actorul Mel Gibson are în posesia sa insula Mango cu o suprafață mai mare de 5400 acri, cumpărată în 2005 cu suma de 15 mln de dolari. Insula Mango își poartă denumirea datorită asemănării sale cu forma fructului tropical cu același nume și este una din cele mai mari insule private din Oceanul Pacific.

PC: glitter.si
PC: glitter.si

5. Julia Roberts

Actriței îi place să se odihnească cât mai departe de ochii paparazzilor. Din acest motiv și-a procurat o mică insulă în Bahamas.

PC: qualinhabitat.com
PC: qualinhabitat.com

6. Nicolas Cage

Una din insulele arhipelagului Bahamas cu numele Leaf Cay, îi aparține starului de la Hollywood, Nicolas Cage. Pe suprafața acesteia sunt amplasate 19 clădiri, o pistă de aterizare, un debarcader și un sistem de energie solară. Actorul a cumpărat acest loc tropical cu 3 mln de dolari, actual insula fiind scoasă în vânzare pentru 7 mln de dolari.

PC: leafcayresort.com
PC: leafcayresort.com

7. Ricky Martin

În 2008 cântărețul latino-american Ricky Martin a intrat în posesia propriei sale insule din arhipelagul Angra Dos Reis (Brazilia) în valoare de 8 mln de dolari.

PC: latercera.com
PC: latercera.com

8. David Copperfield

Magicianul David Copperfield deține un grup din 4 insule Musha Cay, situate la 85 mile spre sud-est de insula New Providence, pe suprafața căreia se află capitala Insulelor Bahamas, orașul Nassau. Pe insulele lui Copperfield se află 5 vile luxoase în care poți admira colecția particulară a acestuia de obiecte de artă.

PC: privateislandsmag.com
PC: privateislandsmag.com

9. Celine Dion

Cântăreței îi aparține insula Ile Gagnon, aflată în natala ei provincie canadiană Quebec. Aici vedeta și-a contstruit un adevărat castel. În 2013 proprietatea a fost scoasă spre vânzare contra sumei de 72,5 mln de dolari.

PC: privateislandsonline.com
PC: privateislandsonline.com

10. Richard Branson

Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Group este și proprietarul insulei Necker, care intră în componența Insulelor Virgine Britanice, cu o arie de peste 300 mii mp. Această insulă e apreciată pentru apele de turcoaz ale Marii Caraibe, recife de corali și plaje aurii. Co-fondatorul Google, Larry Page s-a căsătorit pe insulă în 2007.

PC: privateislandsmag.com
PC: privateislandsmag.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *