Top știri din 25 februarie

kissflashcollage
Foto:Flashmob pe Facebook de Dragobete

Poveste de dragoste, zodii sexy, căsătorie și săruturi pe Facebook și mai puțină ură în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 25 februarie 2014.

#1. Povestea de dragoste a unui ofițer de poliție care s-a îndrăgostit într-o protestatară a EuroMaidanului

Lidia Pankiv, în vârstă de 24 de ani, una din sutele de mii de protestatari de pe EuroMaidan, a devenit cunoscută după ce a ieşit la iveală povestea sa de dragoste cu unul dintre ofițerii care au încercat să-i țină pe revoluționari la respect.

#2. Cele mai sexy zodii ale horoscopului

E indubitabil faptul că fiecare dintre noi deține un anumit grad de sex-appeal, de erotism, de intrigă carismatică. Nu există o rețetă general valabilă, nu există o împărțire echitabilă, pur şi simplu unii oameni sunt ceea ce numim sexy, alții sunt mai puțin sexy şi câțiva deloc.

#3. Aplicația care îți calculează vârsta la care te vei căsători

TIME a creat o aplicație care cu ajutorul prietenilor pe care îi ai pe Facebook poate determina vârsta la care cel mai probabil te vei căsători.

#4. Topul flashmob-urilor de pe Facebook: #6. Dragobetele sărută fetele

Echipa #diez a încercat de Dragobete să propună un flashmob și să umple Facebook-ul cu săruturi, câteva cupluri au răspuns cu poze.

#5. (interviu) Marin Nistorică: Băiatul care visează comedii

Tinerii activi și cu inițiativă nu încetează să uimească lumea din jur. Un astfel de tânăr este și Marin Nistorică, povestea căruia am aflat-o printr-un scurt interviu.

#6. Chichi.md – locul ideal unde fetele pot vinde, cumpăra sau schimba haine

Chichi.md se poziționează ca fiind comunitatea femeilor stilate din Moldova. Din punct de vedere tehnic e o platformă unde se pot vinde, schimba sau cumpăra haine. Atât noi sau deja purtate însă în condiții bune.

#7. Eroine ce-și merită propriile sale cărți

Filmele în baza cărților au uneori eroine splendide, care și-ar merita locurile în romane aparte. Lista ce urmează întrunește eroine, cărora s-ar putea de atribuit mai mult page-time.

#8. De azi va fi mai puțină ură în mediul online din Moldova

Marți, 25 februarie, în cadrul unei conferințe de presă a fost lansată campania națională ”Fără Ură”. Obiectivul Campaniei în Republica Moldova este mobilizarea tuturor, în special a tinerilor, de a lua atitudine față de acest gen de discurs respectând în același timp libertatea de exprimare.

#9. Atenție șoferi! Centrul Chișinăului va fi închis în următoarele zile

Începând cu data de 26 februarie și până pe data de 2 martie, circulația rutieră din centrul capitalei va fi blocată, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, cu traversarea străzii Armenească.

#10. Lilu ne invită la un Workshop despre familie și carieră

Carismatica Lilu adună toate femeile care valorifică atât familia cât și cariera și ne va învăța cum să fim fericite combinându-le. Women’s Summit Moldova organizează un nou Workshop care va avea loc pe 9 martie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *