(app) Aplicația care îți calculează vârsta la care te vei căsători

casatorie
Foto:Statistica referitoare la vârsta probabilă de căsătorie și numărul prietenilor căsătoriți și necăsătoriți

TIME a creat o aplicație care cu ajutorul prietenilor pe care îi ai pe Facebook poate determina vârsta la care cel mai probabil te vei căsători.

Apăsați butonul Next

În caz că aveți prea puțini prieteni căsătoriți aplicația nu va putea calcula vârsta.

Metodologia aplicației

Această aplicație măsoară vârsta medie ale prietenilor tăi căsătoriți, ceea ce înseamnă că sunteți persoana pentru care jumătate din prietenii tăi sunt căsătoriți și sunt mai tineri și jumătate sunt mai în vârstă. Pentru că, probabil, aveți mulțimi prieteni aproape de vârsta ta, această cifră va identifica, teoretic, dacă ați trecut de punctul în care mulți dintre contemporanii dumneavoastră au decis să-și unească destinele cu cineva. Aplicația va funcționa mai bine pentru unii și mai puțin bine pentru alții.

Pentru această aplicație, “căsătorit” se referă la cineva care enumeră statutul său relație – “căsătorit”, “logodit”, “într-un parteneriat domestic” sau “într-o uniune civilă”. Suntem conștienți de faptul că unii oamenii folosesc acest statut în glumă. Deoarece distribuția de vârsta a prietenilor tinde să formeze o curbă centrată pe vârsta ta, cei care glumesc nu ar trebui să încurce statistica în mod crucial.

Această aplicație contează doar pe prietenii care listează data lor de naștere, inclusiv anul. La testare, TIME constatat că aceștia sunt circa 25 la sută din toate profilurile, dar care pot varia de la utilizator la utilizator.

Mulți oameni care nu sunt într-o relație serioasă, pur și simplu nu o au ca o relație pe Facebook. Nu este posibil de a distinge oamenii care sunt căsătoriți, dar aleg să nu raporteze acest fapt Facebook-ului. Ca urmare, procentul de prieteni căsătoriți care raportează această aplicație este probabil mai mic decât cifra reală, deși nu cu o marjă de eroare foarte mare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *