(video) Trei tineri au fost reținuți pentru șantajul unui italian

dsc00406
Foto:Poliţia capitalei a descins percheziţii şi reţineri în raionul Anenii Noi PC: IGP

O grupare criminală compusă din trei indivizi a fost anihilată de forțele de ordine într-o localitate din raionul Anenii Noi. Aceştia s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 27 de ani, fiind bănuiţi de şantajarea unui om de afaceri din Chişinău, italian de origine.

În urma perchezițiilor desfășurate la domiciliile acestora, polițiștii au depistat şi ridicat muniții, un pistol şi o armă cu țeava lisă, toate păstrate ilegal,precum şi alte probe ce ar demonstra complicitatea lor în acest caz.

Potrivit victimei în vârstă de 42 ani, indivizii l-ar fi sunat la sfârșitul lunii ianuarie curent, cerându-i bani în sumă de 10.000 de euro. În caz contrar, locuința sa şi alte bunuri vor fi distruse prin explozie. Fiind audiați de către ofițerul de urmărire penală, bănuiții şi-au recunoscut în detalii acțiunile criminale. Însă forțele de ordine cercetează şi alte persoane posibil implicate în acest caz.

Totodată, bărbații reținuți mai sunt suspectați de săvârșirea unui şir de infracțiuni grave şi în raionul Anenii Noi, cum ar fi acte de huliganism, furturi din locuințe şi atacuri tâlhărești. Unul din suspecți este anterior judecat pentru atac tâlhăresc şi răpire de automobile.

În context, Inspectoratul de Poliţie Ciocana a iniţiat o cauză penală pentru “Şantaj”, care prevede închisoare de la 5 până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *