(video) Fenomenul care a pus Chișinăul pe harta mondială a fericirii

collage
Foto:PC: Captură video

Melodia “Happy” a lui Pharrell Williams a făcut furori în întreaga lume, devenind un adevărat fenomen, iar în scurt timp a fost preluat și de tinerii din Chișinău.

Inspirați din fenomenul creat de piesa “Happy”, a lui Pharrell Williams, video-ul arată lumii întregi fața luminoasă a Chișinului, încercând totodată să transmită privitorilor bucurie prin dans. La doar două zile după ce a fost încărcat pe YouTube, videoclipul a strâns circa 10.000 de vizualizări.

O piesă de pe coloana sonoră a filmului de animație „Despicable Me 2” a reuşit în doar două luni să provoace o epidemie de veselie în marile oraşe ale lumii. Din Paris până în Antananarivo, din Montreal până în Dubai, de la Berlin până în Tunis, oamenii se filmează dansând fericiți pe piesa “Happy”, a lui Pharrell Williams, în mall-uri, pe străzi, în restaurante ori spitale.

Totul a început când, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, Pharrell Williams a lansat piesa împreună cu un videoclip lung de 24 de ore, postat pe site-ul 24hoursofhappy.com şi vizualizat de peste 7 milioane de ori. Prezentat drept cel mai lung clip din lume, acesta vorbeşte despre cât de pline de bucurie pot fi cele mai banale momente ale unei zile, fie că se petrec pe stradă, acasă, la magazin, la sala de antrenamente ori la metrou.

Videoclipul “Happy” filmat pe străzile Parisului:

“Happy”, în Berlin

“Happy” în Budapesta

“Happy” în Antananarivo

“Happy” în Barcelona

“Happy” în București

”Happy” în Moscova

”Happy” în Sydney

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *