Top știri din weekend: 15-16 februarie

1797974_668492696547361_838633868_n

Atelier Papergirl, Sf. Valentin la universitate, călătorii în Rusia, ușe deschise în Parlament și internet european în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 15-16 februarie 2014.

#1. Atelierul de creație Papergirl și colajele colorate

Sâmbăta aceasta proiectul de artă urbană Papergirl Moldova și-a deschis ușile pentru cei mai colorați oameni, gata să petreacă câteva ore cu imagini din reviste, care-și caută locul pe un colaj în devenire.

#2. Garanțiile financiare de la granița cu Ucraina vor fi solicitate în mod selectiv

Exigențele introduse recent de către autoritățile ucrainene, vizând prezentarea de către cetățenii străini a unor garanții financiare la intrarea pe teritoriul Ucrainei, se aplica în mod selectiv.

#3. Așa au sărbătorit studenții de la USM ziua Sf. Valentin

Tradiţional, în fiecare an, facultăţile Universităţii de Stat obişnuiesc să marcheze ziua de 14 februarie prin cele mai originale decorații! Vezi cum și-a decorat fiecare facultate intrarea de la etaj.

#4. De 14 februarie Kim Kardashian a primit 1.000 de trandafiri

Cu siguranță mult mai scump cadou decât o felicitare! Kim Kardashian a postat surpriza de Sf. Valentin pe Instagram, spre admirația unor și invidia altora. Ea stă cu picioarele-n sus înconjurată de multe buchete de trandafiri. ”1000 de roze” a comentat Kim.

#5. 15 poze care îți vor trezi dorința de a vizita Rusia

În ultimul timp, Rusia nu prea este lăudată pentru fapte bune. Însă natura sa este foarte frumoasă.

#6. Parlamentul Republicii Moldova a organizat în premieră Ziua ușilor deschise

Pe parcursul întregii zile se sâmbătă, vizitatorii au avut acces liber în clădirea renovată a Parlamentului. Asistați de funcționari ai Secretariatului Parlamentului, publicul a vizitat sala de ședințe, sala de conferințe și spațiile renovate din blocul G.

#7. Benjamin Shine reinventează lumânarea

Una din simplele plăceri rămase este aprinderea unei lumânări și urmărirea procesului de ardere, până nu mai rămâne nimic. Din păcate, lumânările nu ard suficient de mult, și tot cu ce rămân este o bucată nefolositoare de ceară. Nu și dacă lumânările voastre sunt create de Benjamin Shine.

#8. Învățați limba engleză cu Oratorica în cel mai scurt timp

Alegând cursul de engleză la „Oratorica” veți profita de o oportunitate minunată – ce vă va ajuta să învățați limba străină aleasă simplu, interactiv și rapid.

#9. Concursul World Press Photography Award: câștigătorii celei de a 57-a ediție

Pozele câștigătoare în 9 categorii, vor fi prezentate în timpul unei expoziții cu durata de un an, în 100 de orașe din aproximativ 45 de țări. Expoziția va începe cu data de 18 aprilie 2014.

#10. Merkel vrea un Internet exclusiv european

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că va discuta cu președintele Franței, Francois Hollande, posibilitatea de construi o rețea de comunicații europeană, care să evite trecerea prin Statele Unite a email-urilor sau a altor date.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *