Top știri din 14 februarie

ikea-forest-hed-2014

Totul ce s-a întâmplat astăzi a fost legat de sărbătoarea îndrăgostiților. Aici ai cele mai importante și populare știri de pe #diez din 14 februarie 2014.

#1. Ce semnifică pentru tineri 14 februarie – Ziua Îndrăgostiților?

Unii spun că e doar o zi simplă, alții învinuiesc oamenii că nu se iubesc în fiece zi și cad pradă sărbătorilor comerciale, astfel echipa #diez a întrebat mai mulți tineri ce cred și ce înseamnă pentru ei 14 februarie.

#2. 5 filmulețe despre dragoste, mai mult sau mai puțin siropoase

Echipa #diez a făcut o selecție de filmulețe care abordează dragoste. Am încercat să le alegem din mai multe aspecte. Sperăm să vă placă.

#3. Papergirl își deschide ușile pentru noi ateliere de creație

Unul din cele mai interesante proiecte de artă urbană revine cu ateliere de creație. Papergirl Moldova iese câte un pic din hibernare și e gata să petreacă sâmbetele în compania celor mai originali oameni.

#4. Lămpile din Ikea luminează o pădure întreagă

Ikea a plantat o mulțime de lămpi cu LED-uri în pădure pentru un spot comercial, promovat în Marea Britanie și Irlanda, două din țările care au adoptat un angajament față de mobilierul sustenabil.

#5. În SUA orele sunt amânate sub ritmuri de ”Ice Ice Baby”

Academia Durham, din Carolina de Nord, și-a anulat orele din cauza frigului. Directorul instituției și directorul-adjunct au avut un mesaj special pentru studenți. Un cover la piesa ”Ice Ice Baby” de la rapperul Vanilla Ice.

#6. Doi copii s-au prăbușit sub gheața lacului Valea Trandafirilor din Chișinău

Doi copii au fost salvați de la înec, după ce s-au prăbușit sub gheața lacului “Valea Trandafirilor” din capitală.

#7. Facebook introduce noi opţiuni de gen: transsexual, androgin şi bisexual

Reţeaua de socializare Facebook a introdus noi opţiuni de gen pentru utilizatorii săi, aceştia având posibilitatea să aleagă între 50 de noi categorii, între care şi transsexual, androgin şi bisexual.

#8. Învățați limba engleză cu Oratorica în cel mai scurt timp

Alegând cursul de engleză la „Oratorica” veți profita de o oportunitate minunată – ce vă va ajuta sa învațați limba straină aleasă simplu, interactiv și rapid.

#9. Point Map – Acum și pentru Android

Simpals a anunțat lansarea aplicației Point Map și pentru dispozitivele care un la bază sistemul de operare Android. Aplicația permite utilizatorilor să vizualizeze cât mai exact orice locație din Moldova, în plus oferă posibilitatea de a crea cele mai optimale itinerare pentru călătoriile cu transportul public.

#10. Militarii bărbați vor avea de asemenea dreptul la concediu de îngrijire a copilului

La moment, prevederile în vigoare din Legea cu privire la statutul militarilor stabilesc că femeile care îndeplinesc serviciul militar prin contract beneficiază de concediul de îngrijire a copilului, pe când în privinţa bărbaţilor nu este reglementat asemenea drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *