(video) Un tânăr de 19 ani își va pierde virginitatea în fața unei galerii

o-EDITION-570
Foto:Posterul oficial al evenimentului.

Studentul de la arte, care planifica să-și piardă virginitatea în cadrul unui performance, a anunțat în sfârșit locația. Actul controversat va avea loc pe data de 2 aprilie 2014 la ”Orange Dot” din Londra.

Clayton David Pettet, în vârstă de 19 ani, de la Colegiul de Artă și Design ”Central Saint Martins,” a atras atenția mass-mediei anul trecut, când a declarat că este gata să facă sex cu un partener masculin anonim, în fața unei galerii de artă, sub ochii mulțimii. Proiectul poartă denumirea de ”Art School Stole My Virginity” și a fost inspirat din experiențele personale, de care a avut parte David la vârsta de 16 de ani, cu scopul de a pune la îndoială semnificația culturală a virginității.

”Când toți colegii mei de la școală își pierdeau virginitatea, pentru mine a fost incredibil de greu să înțeleg de ce eu încă mai rămân virgini și de ce asta însemna atât de mult pentru cei din jurul meu,” scrie pe blogul lui. ”Acest performance nu este o afirmație. El vine mai mult ca o întrebare. De atunci și până în prezent întregul aspect al virginității a fost incredibil de emoționant pentru mine.”

Pettet anterior a descris ideea virginității lui ca pe o idee ”abstractă,” construită de către societatea modernă. Virginitatea masculină, în opinia sa, este chiar mai abstractă, dat fiind faptul că nu există nici o rupere a himenului. Într-un interviu pentru The Daily Star, el și-a exprimat speranța că pierderea propriei sale virginități ”va stimula dezbateri interesante și vor apărea întrebări cu privire la acest subiect.”

PC: ”Multiple Whoregasm”, Clayton Pettet (2013)
PC: ”Multiple Whoregasm”, Clayton Pettet (2013)

”Această idee devine mult mai complexă atunci când se va lua în considerare toate tipurile de relații sexuale,” scris el. ”Bărbați și bărbați, femei și femei? Prin definiția sa virginitatea a devenit aproape heteronormativă…Când este momentul pentru un bărbat să-și piardă virginitate? Este virginitatea chiar adevărată, pentru femei și bărbați? Sau este doar un cuvânt ignorant care a fost folosit pentru a dicta valoarea unei femei înainte de căsătorie?”

Într- un comunicat de presă ”Orange Dot” a declarat că proiectul lui Pettet va avea loc în două forme – live pe scenă, cu doar 150 de bilete disponibile, precum și o expoziție de două zile, cu lucrări permanente ale artistului (cum ar fi studiul său fotografic a orgasmului feminin ”Whoregasm”). După eveniment de asemenea, va fi o sesiune de întrebări-răspunsuri, în care spectactorii vor putea dezvălui, impresiile rămase de la performance.

Sursa: huffingtonpost

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *