Ce să faci sâmbătă, 8 februarie, când la TV sunt JO 2014 de la Soci

corina
Foto:Corina Safaler și Alina Gulgac la un joc de Mafia PC: UITe

Olimpiada a început, iar weekend-ul e în desfășurare deasemenea, ori alegeți vreo probă de la Jocurile Olimpice să o urmăriți sau alegeți una din recomandările noastre.

#1. Târgul îndrăgostiților de creARTivitate 

sa1

La Moldmart, între orele 11.00 – 17.00, vei descoperi cele mai inspirate şi creative cadouri pentru persoana iubită: obiecte de artizanat, cadouri unicat, bijuterii, decoraţiuni şi multe altele – toate pentru a transmite mesajul tău de iubire. Detalii pe Facebook

#2. Football Quiz

sa2

Jocul 2 al sezonului al 2, vine oricine se pricepe în fotbal, la 11.00 la cArAnd’Ache Art&Pub, detalii pe Facebook.

#3. La întâlnire cu Renato Usatîi

sa3

Arena Tinerilor Jurnaliști vă invită la o întâlnire cu Renato Usatîi, la 11.30, pe strada I Hâncu 8/1, detalii pe Facebook.

#4. Meciul Liverpool vs Arsenal 

sa4

Fan Clubul celor de la Liverpool se strâng la 14.45, la Arena Sports pentru a viziona meciul.

#5. UIte Mafia Club: You only live twice 

sa5

”Mafioții” se strâng la 18.00, la Orange Monin Cafe și pentru a aștepta momentul când tot orașul doarme. Detalii pe Facebook.

#6. Concert Spiritual Seasons

sa6

La Muzeul Zemstvei vă așteaptă un concert de muzică irlandeză și scandinavă folk, la 19.00, intrarea 60 lei. Detalii pe Facebook.

#7. City Quest 68: Citius, Altius, Fortius 

sa7

Un nou joc de City Quest săptămânal cu tematică olimpică, echipele sunt așteptate la Cinema Cafe la 20.00, detalii pe Facebook.

#8. Caruselul Erotic 

sa8

O comedie absurdă despre pasiuni dezlănțuite, unde erotismul e adus până la limita admisibilă, cu dansuri frenetice de cabaret și cu participarea extraordinară a interpretei Getei Burlacu, într-o postură extrem de senzuală. La 18.30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii pe Facebook.

#9. (L)egalizare 

sa9

Petrecerea de aniversare a unui an egali.md. Împreună vom celebra diversitatea, acceptarea, dragostea, deschiderea sufletului și a minții. Vom vorbi, dansa, zâmbi și susține exprimarea liberă a diferitor identități alături de echipa proiectului, invitații speciali și invitatele de onoare, numele cărora îl vei afla în acea seară. De la 20.00, la Spălătorie, detalii pe Facebook.

#10. Concert Ratri-Musik 

sa10

Concert de muzică Folk la Coffeemolka începând cu 21.15, intrarea 35 lei, detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *